Články v kategórii Mobily Nokia

Zobraziť katalóg
Čo je to čistý Android?

Čo je to čistý Android?

Čistý Android je názov používaný pre operačný systém Android v jeho najjednoduchšej podobe – neobsahuje upravené grafické rozhranie ani prípadné funkcie, ktoré do operačného systému vkladajú jednotliví výrobcovia.

Prečítať viac
Time of Flight senzor

Time of Flight senzor

Time-of-Flight je typ senzora meraci vzdialenosť predmetov na základe rozdielu času vyslania a opätovného prijatia signálu, či už svetelného, alebo zvukového. Spadá do technológií 3D skenovania a má naozaj široké uplatnenie. Prečítať viac
Bezrámčeková Nokia 8 Sirocco alebo návrat do prémiovej triedy telefónov

Bezrámčeková Nokia 8 Sirocco alebo návrat do prémiovej triedy telefónov

Nokia 8 Sirocco zaujme predovšetkým elegantným vzhľadom s maximálnou plochou obrazovky. To ale zďaleka nie je jediná zaujímavosť. Oproti základnej Nokii 8 má aj lepší hardvér a predovšetkým stojí na novom operačnom systéme Android 8.0 Oreo. Čo všetko by ste teda o tejto novinke mali vedieť? Prečítať viac
Uhlopriečka displeja (VÝPOČET)

Uhlopriečka displeja (VÝPOČET)

Uhlopriečka displeja je vzdialenosť medzi ľavým dolným a pravým horným rohom displeja. Uhlopriečka displeja sa zvyčajne udáva v palcoch, pričom 1" = 2,54 cm.

Prečítať viac
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií