MS hokej BOOST JBL

Articles in the category PS4 Adventure Games

Catalogue
Hitman 3: Všetko, čo vieme (ŠPECIÁL)

Hitman 3: Všetko, čo vieme (ŠPECIÁL)

Nedostihnuteľný vrah zakončil príbeh voľnej trilógie World of Assassination 20. januára 2021. Ako sa mu darilo v našej recenzii, čo na neho hovorili kritici vo svete, a aký dodatočný obsah sa pre túto akčnú adventúru pripravuje, si prečítate v našom špeciáli, ktorý vám ponúkne súhrn všetkého, čo o tomto diele vieme. Read more
It Takes Two: Všetko, čo vieme (ŠPECIÁL)

It Takes Two: Všetko, čo vieme (ŠPECIÁL)

Hazelight Studios a najmä jeho zakladateľ, filmár a herný dizajnér Josef Fares, sú známi svojimi projektmi, ktoré možno hrať iba vo dvojici. Po kriminálnom A Way Out sa štúdio vracia k jemnejším témam, v It Takes Two sa totiž vžijeme do úlohy rozvádzajúcich sa rodičov, ktorí boli uväznení do dvoch maňušiek vytvorených ich trápiacou sa dcérou. Spoločne tak musia nielen zrušiť podivné kúzlo a vrátiť sa späť do svojej pôvodnej podoby, ale zároveň vyriešiť problémy medzi sebou. Všetko, čo o tejto skvele hodnotené kooperatívnej adventúre potrebujete vedieť, nájdete v tomto článku.

Read more
It Takes Two (RECENZIA) – Na lásku sú potrební dvaja

It Takes Two (RECENZIA) – Na lásku sú potrební dvaja

Zdá sa, že pre vydanie kooperatívny skákačky It Takes Two si švédski vývojári z Hazelight Studios nemohli vybrať lepšiu dobu. Mnoho z nás môže opúšťať svoje domovy len sporadicky, a tak je tu nielen hrozba domácej nudy, ale v niektorých prípadoch aj vzájomnej frustrácie. V oboch prípadoch vám však môže pomôcť práve It Takes Two, pretože ide o vynikajúci titul pre dvoch hráčov, ktorý navyše svojím príbehom ponúkne mnohým párom návod, ako opäť zažať iskru ich vzťahu. Ako sa s týmto ambicióznym cieľom It Takes Two popasoval, zistíte v našej recenzii.

Read more
Marvel’s Avengers (RECENZIA) – Ako sa marvelovským superhrdinom darí na PS5?

Marvel’s Avengers (RECENZIA) – Ako sa marvelovským superhrdinom darí na PS5?

Akčná online adventúra Marvel's Avengers mala byť obrím hitom, minimálne kvôli súčasnej popularite marvelovských superhrdinov. Bohužiaľ to ale tak úplne nedopadlo a výsledkom bola skôr ľahko nadpriemerná akcia, ktorá od svojho vydania vinou značne stereotypnej hrateľnosti zápasí s neustále klesajúcou hráčskou základňou. Dokáže tento nepriaznivý vývoj zvrátiť vydanie next-gen verzie hry, ktorá je v podobe free upgradu zadarmo pre existujúcich hráčov? Ako sa nám Marvel's Avengers hralo na PS5, sa dozviete v našom článku.

Read more
Kena: Bridge of Spirits: Všetko, čo vieme (ŠPECIÁL)

Kena: Bridge of Spirits: Všetko, čo vieme (ŠPECIÁL)

Akčná adventúra Kena: Bridge of Spirits je prvým počinom štúdia Ember Lab. V úlohe hlavnej hrdinky Keny bude hráč pátrať po posvätnom útočisku, objavovať rozsiahly magický svet a bojovať proti nepriateľom pomocou špeciálnych schopností. Čo všetko o prvotine od štúdia Ember Lab vieme, sa dočítate v našom špeciáli.

Read more
Hitman 3 (TIPY/NÁVOD) – Desať tipov, ktoré vám pomôžu hru riadne pokoriť

Hitman 3 (TIPY/NÁVOD) – Desať tipov, ktoré vám pomôžu hru riadne pokoriť

V našej nedávnej recenzii sme veľa vyzdvihovali vysokú znovu hrateľnosť a prepracovanosť herného sveta, v ktorom sa Hitman 3 odohráva. Aby sme vám trošku uľahčili orientáciu v univerze plnom vrahov, rozhodli sme sa pre vás spracovať špeciál, v ktorom sa dozviete viac o tom, ako možno zavraždiť jednotlivé ciele bez toho, aby ste boli všetkým na očiach. Read more
Werewolf the Apocalypse – Earthblood (RECENZIA) – Tuctová akcia plná krvi

Werewolf the Apocalypse – Earthblood (RECENZIA) – Tuctová akcia plná krvi

Temný vesmír World of Darkness, kde sa popri ľuďoch preháňajú tiež monštrá rôzneho druhu, sa tento rok dočká rovno troch hier. Zatiaľ čo pri dvoch tituloch zameraných na upírov zatiaľ nie je isté, či nakoniec dorazí, kúsok orientovaný na vlkolakov pristál pred pár dňami v našej redakcii. A keďže máme toto univerzum radi, nelenili sme a ihneď sme sa vo Werewolf the Apocalypse – Earthblood pustili do krvavého vyčíňania, z ktorého tu pre vás máme report v podobe recenzie. Read more
Hitman 3 (RECENZIA) – Spanilá jazda agenta 47

Hitman 3 (RECENZIA) – Spanilá jazda agenta 47

Séria Hitman je tu s nami už viac ako dvadsať rokov, počas ktorých sa plešatý agent 47 mal možnosť vydať na nejedno dobrodružstvo. Niektoré jeho výpravy boli po stránke ohlasov úspešné, zatiaľ čo iné si až tak dobre neviedli, čo nakoniec viedlo k snahe reštartovať celú značku, vďaka čomu vznikla trilógia Hitman, ktorej posledný diel sme si mohli v minulých dňoch zahrať. Ako sa darí hre Hitman 3 v porovnaní s Hitman 2 a či disponuje nejakými nečakanými tromfmi, vám povie naša recenzia.

Read more
Nové hry – rok 2019

Nové hry – rok 2019

Koniec roka 2019 sa pomaly blíži, no ešte predtým, než zjeme všetky kaprie kosti a záverom bombastickej silvestrovskej noci zo zmrznutej zeme zoberieme posledný odtrhnutý, nie však rybí prstík, je potrebné si predstaviť decembrové herné menu. V našom pravidelnom seriáli, veľmi inovatívne pomenovanom, Nové hry vám ako obvykle ukážeme, ktoré herné tituly sa budú v nasledujúcich dňoch a týždňoch biť o pozornosť vašu aj tej vašej drahej polovičky – teda peňaženky. Poďme na to! Read more
The Callisto Protocol: Novinky

The Callisto Protocol: Novinky

The Callisto Protocol je nový vesmírny survival horor z pohľadu tretej osoby odohrávajúci sa v ďalekej budúcnosti, kde bude úlohou hráčov utiecť zo stráženého väzenia. Vývoja hry sa zhostí štúdio Striking Distance, ktorého zakladateľ –Glen Schofield –pracoval na hernej sci-fi hororovej sérii Dead Space. Čo všetko o The Callisto Protocol zatiaľ vieme, sa dočítate v našom špeciáli.

Read more
The Pathless (RECENZIA) – Za záchranu sveta s orlom, lukom a šípmi

The Pathless (RECENZIA) – Za záchranu sveta s orlom, lukom a šípmi

Autorský tím z Giant Squid stojaci za hrou ABZÛ prichádza pod hlavičkou vydavateľa Annapurna Interactive s novou akčnou adventúrou The Pathless. Na tajuplný ostrov prichádza mladá lukostrelkyňa, svetom sa totiž šíri temnota hroziaca pohltiť všetko okolo a prichádza práve odtiaľto. Ako sa nám mladší brat ABZÛ alebo napríklad výnimočný Journey (ktorým sa hra bezpochyby silne inšpirovala) páči, si môžete prečítať v tejto recenzii.

Read more
The Dark Pictures Anthology: Little Hope (RECENZIA) – Zbierka hororoviek získava na kvalite

The Dark Pictures Anthology: Little Hope (RECENZIA) – Zbierka hororoviek získava na kvalite

Tvorcovia interaktívneho survivalu Until Dawn, Supermassive Games, sa tvorby strašidelných titulov nechceli len tak vzdať a vlani predstavili zbrusu novú značku The Dark Pictures Anthology obsahujúcu niekoľko kratších príbehov. Jej prvým dielom bol Man of Medan, kde mal hráč na starosti osud piatich ľudí uviaznutých na lodi duchov. Plavidlo z druhej svetovej vojny v Little Hope vystriedalo malé mestečko zmietané následkami ekonomického úpadku a obrovskej tragédie, ktorá sa v ňom kedysi odohrala. Aké desivé dobrodružstvo si pre nás v britskom štúdiu pripravili tentoraz, a či nám počas hrania stáli vlasy dupkom, sa dozviete v našej recenzii.

Read more
Crash Bandicoot 4: It

Crash Bandicoot 4: It's About Time (RECENZIA) – Návrat do starých dobrých čias

Crash Bandicoot je bytosť, ktorá je pre mnohých z nás synonymom počítačového hrania už od roku 1996, kedy ho na svet priviedlo štúdio Naughty Dog. Od tých čias sa tento bláznivý vačkovec objavil vo viac ako desiatke hier rôznych žánrov, ale pravoverní fanúšikovia nedajú dopustiť na pôvodnú trilógiu, ktorá sa v remastrovanej podobe vrátila v roku 2017. Až po dvadsiatich rokoch sa tak Crash dočkal štvrtého plnohodnotného dielu s podnázvom It's About Time od štúdia Toys for Bob. Je Crashova banda stále vo forme?

Read more
Unto The End (OZNÁMENIE) – Strastiplná cesta za rodinou v 2D kabátiku

Unto The End (OZNÁMENIE) – Strastiplná cesta za rodinou v 2D kabátiku

Dvojrozmerné plošinovky v poslednej dobe zažívajú doslova znovuzrodenie a zapojiť sa do tohto trendu sa rozhodlo aj štúdio 2 Ton so svojou novou indie adventúrou Unto The End, ktorá hráča stavia do úlohy otca rodiny. Ten sa vydáva na dlhú a nebezpečnú cestu, v ktorej zdolaní mu bude brániť nejeden nepriateľ. Viac v našom článku.

Read more
Dying Light 2 (PREVIEW) – Parkourová akcia vyniká zmenami prostredia

Dying Light 2 (PREVIEW) – Parkourová akcia vyniká zmenami prostredia

Na Gamescome 2018 sme sa zúčastnili prezentácie spoločnosti Techland, kde sme sa dozvedeli veľa nových informácií o premenách herného sveta, členení príbehu, súbojoch, parkoure a ďalších prvkoch Dying Light 2. K tomu sme si mohli pozrieť živý gameplay, vnútri nášho pravidelne aktualizovaného špeciálu tak nájdete podrobné dojmy.

Read more
Twin Mirror (NOVINKY) – Mind Palace navštívime až v roku 2020

Twin Mirror (NOVINKY) – Mind Palace navštívime až v roku 2020

Nebudem asi jediná, kto na E3 očakával nejakú zmienku o pripravovanej adventúre Twin Mirror od štúdia Dontnod, ktorému vďačíme za skvelé epizodické dielo Life Is Strange. Nejaké informácie sme sa nakoniec dozvedeli, väčšinu z vás však asi nepotešia. Viac v našej novinke. Read more
P-DC1-WEB09
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info