Články v kategórii Adventúry na Xbox ONE

Zobraziť katalóg
The Dark Pictures Anthology: Little Hope (RECENZIA) – Zbierka hororoviek získava na kvalite

The Dark Pictures Anthology: Little Hope (RECENZIA) – Zbierka hororoviek získava na kvalite

Tvorcovia interaktívneho survivalu Until Dawn, Supermassive Games, sa tvorby strašidelných titulov nechceli len tak vzdať a vlani predstavili zbrusu novú značku The Dark Pictures Anthology obsahujúcu niekoľko kratších príbehov. Jej prvým dielom bol Man of Medan, kde mal hráč na starosti osud piatich ľudí uviaznutých na lodi duchov. Plavidlo z druhej svetovej vojny v Little Hope vystriedalo malé mestečko zmietané následkami ekonomického úpadku a obrovskej tragédie, ktorá sa v ňom kedysi odohrala. Aké desivé dobrodružstvo si pre nás v britskom štúdiu pripravili tentoraz, a či nám počas hrania stáli vlasy dupkom, sa dozviete v našej recenzii.

Prečítať viac
Crash Bandicoot 4: It

Crash Bandicoot 4: It's About Time (RECENZIA) – Návrat do starých dobrých čias

Crash Bandicoot je bytosť, ktorá je pre mnohých z nás synonymom počítačového hrania už od roku 1996, kedy ho na svet priviedlo štúdio Naughty Dog. Od tých čias sa tento bláznivý vačkovec objavil vo viac ako desiatke hier rôznych žánrov, ale pravoverní fanúšikovia nedajú dopustiť na pôvodnú trilógiu, ktorá sa v remastrovanej podobe vrátila v roku 2017. Až po dvadsiatich rokoch sa tak Crash dočkal štvrtého plnohodnotného dielu s podnázvom It's About Time od štúdia Toys for Bob. Je Crashova banda stále vo forme?

Prečítať viac
Unto The End (OZNÁMENIE) – Strastiplná cesta za rodinou v 2D kabátiku

Unto The End (OZNÁMENIE) – Strastiplná cesta za rodinou v 2D kabátiku

Dvojrozmerné plošinovky v poslednej dobe zažívajú doslova znovuzrodenie a zapojiť sa do tohto trendu sa rozhodlo aj štúdio 2 Ton so svojou novou indie adventúrou Unto The End, ktorá hráča stavia do úlohy otca rodiny. Ten sa vydáva na dlhú a nebezpečnú cestu, v ktorej zdolaní mu bude brániť nejeden nepriateľ. Viac v našom článku.

Prečítať viac
Dying Light 2 (PREVIEW) – Parkourová akcia vyniká zmenami prostredia

Dying Light 2 (PREVIEW) – Parkourová akcia vyniká zmenami prostredia

Na Gamescome 2018 sme sa zúčastnili prezentácie spoločnosti Techland, kde sme sa dozvedeli veľa nových informácií o premenách herného sveta, členení príbehu, súbojoch, parkoure a ďalších prvkoch Dying Light 2. K tomu sme si mohli pozrieť živý gameplay, vnútri nášho pravidelne aktualizovaného špeciálu tak nájdete podrobné dojmy.

Prečítať viac
Twin Mirror (NOVINKY) – Mind Palace navštívime až v roku 2020

Twin Mirror (NOVINKY) – Mind Palace navštívime až v roku 2020

Nebudem asi jediná, kto na E3 očakával nejakú zmienku o pripravovanej adventúre Twin Mirror od štúdia Dontnod, ktorému vďačíme za skvelé epizodické dielo Life Is Strange. Nejaké informácie sme sa nakoniec dozvedeli, väčšinu z vás však asi nepotešia. Viac v našej novinke. Prečítať viac
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií