AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Bazény

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Tvar
Štvorec
(5)
Kruh
(81)
Ovál
(6)
Obdĺžnik
(18)
Iný
(5)
Konštrukcia
Samonosný bazén
(15)
Kovová konštrukcia
(36)
Oceľová stena
(12)
Nafukovací
(37)
Zabudovaný bazén
(13)
Priemer
1 m
6,1 m
-
Objem
318 l
48000 l
-
Priemer priechodov stenou
30 mm
32 cm
-
Filtrácia v balení
Bez filtrácie
(54)
Kartušová filtrácia
(30)
Piesková filtrácia
(13)
Filtračné čerpadlo
(11)
Výkon filtrácie
1,26 m3/h
3408,26 m3/h
-
Farba
Antracitová
(4)
Béžová
(7)
Biela
(19)
Tehlová
(1)
Čierna
(9)
Červená
(4)
Hnedá
(10)
Modrá
(45)
Svetlomodrá
(1)
Sivá
(34)
Tmavomodrá
(1)
Karbón
(2)
Transparentná
(1)
Viacfarebná
(3)
Žltá
(1)
Najnovšie objednávky

Nadzemné bazény sú skvelou investíciou prevažne v horúcich letných dňoch. Nielen, že sa v nich osviežite, ale tiež si užijete veľa zábavy s celou rodinou. Vonkajší bazén využijete na záhrade alebo terase, vírivku možno umiestniť aj do interiéru. Ako vybrať bazén priamo pre vás? Prečítajte si viac.

Pokračovať

Hľadáte umiestnenie pre nadzemný bazén? Dbajte na tieto 4 veci

Ak hľadáte umiestnenie pre nadzemný bazén, myslite na niekoľko základných vecí. Mali by ste mať priestor nielen na bazén, ale aj na umiestnenie čerpadla, filtrácie, rebríka a ďalšieho príslušenstva. Čo ďalšie by ste mali brať do úvahy?

  1. Cesta k bazénu by mala byť vedená predovšetkým priamo z domu, alebo aspoň tak, aby ste videli na deti.
  2. Exteriérové doplnky zaberajú na záhrade tiež priestor, a tak dbajte na to, aby neboli príliš blízko bazéna.
  3. Slnečné lúče by mali dopadať priamo na bazén, aby ste mali dlho svetlo a mohli sa opaľovať.
  4. Vzdialenosť stromov/kríkov by mala byť čo najdlhšia, aby ste nemali záhradný bazén plný listov a zbytočný tieň.

Pevný bazén nadzemný s konštrukciou verzus nafukovací variant – aké sú rozdiely?

Chcete si na leto zaobstarať bazén na záhradu a neviete, ktorý pre vás bude ten správny? V ponuke nájdete pevné bazény nadzemné s konštrukciou aj nafukovacie varianty – aké sú rozdiely?

Nafukovacie záhradné bazény predstavujú lacný, ale postačujúci variant

Nafukovacie záhradné bazény rýchlo a jednoducho nafúknete a potom zasa zložíte a uskladníte. Bazény na záhradu využijú nielen deti, ale aj dospelí. Vaše ratolesti môže zaujať aj bazén pre deti, ktorý je vyrobený v tvare rôznych zvieratiek, ako je napríklad plameniak alebo korytnačka. Čo patrí medzi výhody a nevýhody?

  • Ide o lacný variant.
  • Montáž je veľmi jednoduchá.
  • Sú maximálne skladné.
  • Oblé hrany zaisťujú bezpečnosť.
  • Využijete ich na terase aj záhrade.
  • Možno ich ľahšie poškodiť.
  • Musíte ich mimo sezónu uskladniť.

Kvalitné bazény nadzemné s konštrukciou sú vhodné pre celú rodinu

Kvalitné bazény nadzemné s konštrukciou disponujú pevnou kovovou alebo oceľovou konštrukciou, ktorá zaisťuje ich stabilitu. V ponuke najčastejšie nájdete modely, ktorých steny sú vyrobené z laminovanej fólie vystuženej tkaninou. Sú typické tiež tým, že majú po celom obvode stále rovnaké rozmery a nezužujú sa.

  • Pevný a odolný rám zaisťuje stabilitu.
  • Ponúkajú veľmi jednoduchú montáž.
  • Vydržia vám niekoľko dlhých rokov.
  • Sú kvalitnejšie ako nafukovacie bazény.
  • Fungujú ako celoročné nadzemné bazény.
  • Musia stáť napevno na vopred vybranom mieste.

Nafukovací domáci bazén nadzemný
Nafukovacie bazény nadzemné

Bazény nadzemné s konštrukciou
Nadzemné bazény s konštrukciou

(Polo)zapustené bazény sú vhodné na plávanie a na veľké záhrady

K dispozícii sú aj polozapustené bazény (alebo čiastočne zapustené bazény), ktoré sú celoročné, a nemusíte ich teda cez zimu uskladňovať. Zapustené bazény sú vhodné na väčšiu záhradu a ušetria vám prácu so skladaním alebo nafukovaním jeho okrajov.

i

K ďalším typom patria plechové bazény

Plechové bazény nemajú iba oceľovú konštrukciu, ale majú celé steny zhotovené z oceľového plechu s antikoróznou úpravou, teda sú veľmi odolné aj proti poveternostným podmienkam. Plechový bazén je opatrený aj bazénovou fóliou proti mrazu.

Aký môže mať záhradný bazén tvar?

Záhradný bazén môže mať niekoľko tvarov, z ktorých medzi najobľúbenejšie patria kruh, obdĺžnik alebo ovál.

  • Kruhové bazény nadzemné sú najčastejším a najobľúbenejším variantom. Využijete ich na štvorcových záhradách a máte k dispozícii mnoho veľkostí od malých detských až po veľké domáce bazény pre celú rodinu.
  • Obdĺžnikové bazény nadzemné sú vhodné pre celú rodinu. Nájdu uplatnenie na pozdĺžnych záhradách či terasách. Obdĺžnikový vonkajší bazén zaobstaráte ako nafukovací alebo s konštrukciou.
  • Oválne nadzemné bazény s väčším rozmerom môžu slúžiť aj ako plavecký bazén. Sú vhodné pre celú rodinu a vybrať si ich môžete v nafukovacom či pevnom vyhotovení.

Nafukovací nadzemný bazén kruh
Bazén nadzemný – kruh

Nadzemný bazén obdĺžnik
Bazén nadzemný – obdĺžnik

Nadzemný bazén ovál
Bazén nadzemný – ovál

Chcete urobiť radosť aj vášmu štvornohému maznáčikovi? Navštívte kategóriu bazény pre psov, kde nájdete nejeden kvalitný bazén pre psa aj menší model pre mačky.

Hĺbka, objem, materiál a rozmery alebo základné parametre na bazény nadzemné

Pri výbere sa zamerajte aj na základné parametre, ako je hĺbka, objem, materiál a rozmery – pre predstavu, také 3 m bazény nadzemné by mali byť v dnešnej dobe na komfortné plávanie štandardom.

  • Hĺbka nadzemných bazénov sa bežne pohybuje okolo 1 – 1,5 m, čo je vhodná výška na plávanie. Pre menšie deti vám postačí menšia hĺbka, avšak myslite na to, že onedlho vyrastú.
  • Rozmery závisia od toho, či plánujete v bazéne aspoň trochu plávať alebo sa len osviežiť. Kruhový bazén by mal mať priemer aspoň 3,5 m, obdĺžnikový/oválny potom rozmery aspoň 6 × 3 m (prípadne 2,5 × 4,5 m).
  • Objem bazéna na rekreačné a rodinné kúpanie sa pohybuje od 4 000 do cca 9 000 litrov s tým, že čím väčší bude objem vody, tým komfortnejšie plávanie a viac priestoru pri kúpaní vás čaká.
  • Materiál na výrobu predovšetkým detských nadzemných bazénov je guma, a potom rôzne PVC fólie. Obľúbeným variantom sú kvalitné bazény nadzemné drevené, ktoré slúžia ako celoročné.

Zaujímajú vás vzhľadovo luxusné nadzemné bazény? Ratan je skvelým materiálom, ktorý urobí vonkajší bazén tiež perfektným doplnkom celej záhrady.

Čistá a kvalitná voda – záhradné bazény môžu mať 2 typy filtrácie

Bazénové filtrácie slúžia na pravidelné čistenie vody od rôznych nečistôt a zároveň zvyšujú kvalitu vody. Niektoré vonkajšie bazény obsahujú filtráciu v balení, pri iných je potrebné ju zakúpiť zvlášť. K dispozícii sú dva druhy filtrácie, a to kartušová a piesková. Ďalej si môžete vybrať aj filtračné vložky, skimmery a hadice.

  1. Bazén s pieskovou filtráciou filtruje vodu cez pieskovú kremičitú náplň, ktorá zachytí nečistoty a čistú vodu vracia späť. Znižuje spotrebu bazénovej chémie, je ekonomickejší a menej náročný na údržbu.
  2. Bazén s kartušovou filtráciou zahŕňa čerpadlo a kartušovú vložku, ktorá zachytáva všetky nečistoty, a teda je nutné ho veľmi často čistiť. Je cenovo dostupnejší, avšak kvalita filtrovania nie je na príliš vysokej úrovni.

Nadzemný bazén s filtráciou už v balení vám ušetrí starosti

Nadzemný bazén s filtráciou obsahuje už v balení kartušovú alebo pieskovú filtráciu. Pomocou filtrácie zostane voda vo vnútri dlho čistá a zvýši svoju kvalitu. Kartušová filtrácia je dodávaná s výkonom zodpovedajúcim malým objemom, avšak pre lepší výsledok možno dokúpiť aj pieskovú filtráciu, ktorá je vhodná do väčších bazénov.



Teplota svetla

Zháňate malý bazén pre tých najmenších? Také nájdete v našej sekcii detské bazény.

Vybrali ste vhodný bazén nadzemný? Ďalším krokom je správna inštalácia

Pokiaľ ste už vybrali správny bazén nadzemný, ďalším krokom je správna inštalácia. Každý domáci bazén disponuje podrobnými inštrukciami, ako postupovať – všeobecne sa však držte týchto pokynov.

  • Terén slúžiaci na postavenie bazéna musí byť vyrovnaný. Dorovnať povrch môžete udupanou zeminou či pieskom.
  • Odstráňte všetky ostré predmety, ktoré by mohli poškodiť bazén – najlepšie je umiestniť pod neho podložku.
  • Bazén nadzemný nechajte aspoň jednu hodinu po postavení ležať, aby stihol materiál zmäknúť a zvyknúť si na povrch.
  • Pripravte si filtráciu a bazén otočte tak, aby boli všetky otvory na pripojenie správne natočené.
  • Potom už vonkajší bazén napustite podľa toho, či ide o nafukovací bazén alebo nadzemný bazén s rámovou konštrukciou. Nezabúdajte, že rámové bazény (bazény s konštrukciou) musia stáť na rovnej podkladovej ploche.

Príslušenstvo a doplnky na bazény na záhradu – aké si vybrať?

Príslušenstvo na bazény na záhradu vám spríjemnia a uľahčia pobyt v bazéne, udržia vodu čistú alebo zlepšia jej kvalitu. Nájdete tu napríklad schodíky, krycie plachty, vysávače, osvetlenie, pumpy alebo člny a ležadlá.

Nepatríte medzi otužilcov? Kúpte si pre záhradný bazén ohrievač

Záhradný bazén nemá vždy teplú vodu, čo nie je každému úplne príjemné. Na dosiahnutie vami prijateľnej teploty vody môžete zvoliť tepelné čerpadlo alebo solárny ohrievač.

  • Tepelné čerpadlá k bazénu sú oveľa výkonnejšie a často ponúknu aj rôzne inteligentné funkcie, ale zato sú drahšie, mohutnejšie a vyžadujú na prevádzku pripojenie do elektrickej siete.
  • Solárny ohrev bazéna je naopak skôr pasívny a vodu ohrieva podľa počasia. Jednoducho sa inštaluje, nepotrebuje elektrinu a je úplne ekologický, ale bohužiaľ menej výkonný a nie vždy spoľahlivý.

Solárne sprchy sú ekologickým variantom sprchovania

Ekologické solárne sprchy nájdu využitie na každej záhrade a slúžia na osprchovanie sa pred alebo po použití bazéna, aby nedošlo k znečisteniu vody. Kedykoľvek ich môžete tiež využiť na osvieženie počas horúceho počasia.

  • Telo solárnej sprchy slúži ako zásobník vody, ktorý sa ohrieva pomocou slnečných lúčov.
  • Jednoducho k nej pripojíte hadicu s prívodom vody a behom chvíle máte vodu ohriatu.

i

Nákupom to však nekončí – o všetky vonkajšie bazény sa musíte starať

Vonkajšie bazény potrebujú stálu údržbu. Mechanické nečistoty ľahko odstránite sieťkou alebo vysávačom, avšak na čistotu vody je dôležitá bazénová chémia. Tá chráni vodu pred nežiaducimi riasami, dezinfikuje a stabilizuje pH vody a jej tvrdosť. Zaobstarať si môžete testery na meranie pH, hodnoty kyslíka alebo zásaditosť.

Vonkajší bazén nie je to pravé, čo hľadáte? Mrknite sa na podobné relaxačné metódy

Ak hľadáte miesto na osvieženie či relaxáciu, ale vonkajší bazén nie je to pravé, kúpte si vírivku či saunu.

Vírivky nájdu uplatnenie aj mimo sezónu

Nafukovacie vírivky sú skvelým relaxačným pomocníkom nielen v zime, ale aj v letných dňoch. Veľmi ľahko ich nafúknete a kedykoľvek zasa zložíte. Možno ich umiestniť na záhradu či terasu, ale aj do interiéru. K dispozícii sú so štvorcovým, kruhovým alebo oválnym pôdorysom a sú vyrábané pre 2 – 6 osôb.

  • Vírivky pre 2 majú väčšinou oválny pôdorys a menší objem okolo cca 600 litrov.
  • Vírivky pre 4 sú štvorcového alebo kruhového tvaru, ich objem je väčšinou od 600 do 800 litrov.
  • Vírivky pre 5 a viac osôb majú objem 800 litrov a viac, priemer potom okolo 1,85 až 2 metrov.

Vírivky aj nafukovacie nadzemné bazény patria medzi samonosné bazény. To znamená, že stačí iba nafúknuť horný okraj bazéna a napustiť vodu – bazénová fólia sa napne sama podľa objemu vody a samonosný bazén sa tak postaví doslova sám.

Sauny ponúknu skvelé účinky na zdravie

Sauny ocení každý, kto preferuje teplú paru nad osviežením v bazéne. Na rozdiel od bazéna ich môžete umiestniť aj do interiéru a poskytujú trochu iné zdravotné benefity. Relaxácia v saune uvoľňuje napätie, regeneruje organizmus, posilňuje odolnosť tela, zlepšuje dýchanie a oveľa viac. Pre správny účinok sa často odporúča kombinovať relaxáciu v saune s osviežením v bazéne.


Bazén záhradný – nafukovacia vírivka
Nafukovacia vírivka

Sauna
Sauna

i

Chcete niečo málo ušetriť, ale zaujali vás nadzemné bazény? Akcia je perfektnou príležitosťou, kde nakúpite skvelé kúsky za výhodné ceny.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Vírivka – 170 dýz, pre 6 osôb, tvar kruhu s priemerom 2.16m, objem 1098l, kartušová filtrácia, hadica, krycia plachta a podložka súčasťou balenia
661,90 €

2.
Vírivka – nafukovacia, 140 dýz, pre 4 osoby, tvar kruhu s priemerom 1.96m, objem 795l, kartušová filtrácia, hadica, krycia plachta a podložka súčasťou balenia
600,90 €

3.
Bazén – s kovovou konštrukciou, kruhový tvar priemer 3,05 m, bez filtrácie
131,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
115 položiek
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
MARIMEX Florida 3,05 × 0,91 m, KAMEŇ - Bazén Varianty
4,7 41×
MARIMEX Florida 3,05 × 0,91 m, KAMEŇ
Bazén – s kovovou konštrukciou, kruhový tvar priemer 3,05 m, bez filtrácie
Super cena
131,90 € Ušetríte 10 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: MARSA116
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
Bazén SET CF BLOCK 6 × 3 × 1,5 m – modrá fólia
Bazén – zabudovaný, obdĺžnikový tvar, rozmery 3 × 6 m (Š×D), v balení piesková filtrácia, hĺbka 1,5 m, schodíky, skimmer a podložka súčasťou balenia
4 297,32 €
Na sklade 5 ks u dodávateľa
Objednávací kód: CFGr0080
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
Bazén SET CF BLOCK DELUXE 6 × 3 × 1,5 m – modrá fólia - Bazén Varianty
Bazén SET CF BLOCK DELUXE 6 × 3 × 1,5 m – modrá fólia
Bazén – zabudovaný, obdĺžnikový tvar, rozmery 3 × 6 m (Š×D), v balení piesková filtrácia, hĺbka 1,5 m, schodíky, skimmer a podložka súčasťou balenia
5 480,08 €
Na sklade 5 ks u dodávateľa
Objednávací kód: CFGr0083
MARIMEX Florida RATAN 3,66 × 0,99 m, bez príslušenstva - Bazén Varianty
4,8 17×
MARIMEX Florida RATAN 3,66 × 0,99 m, bez príslušenstva
Bazén – s kovovou konštrukciou, kruhový tvar priemer 3,66 m, bez filtrácie
199,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: MARBA202R
4,4 17×
Intex Vírivý nafukovací bazén Pure Spa – Bubble HWS Intex 28404/28426EX
Vírivka – nafukovacia, 120 dýz, pre 4 osoby, tvar kruhu s priemerom 1.91m, objem 795l, krycia plachta a podložka súčasťou balenia
480,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: MARBA027
3,9
Avenli bazén s príslušenstvom 4 m (piesková filtrácia)
Bazén – s kovovou konštrukciou, obdĺžnikový tvar, rozmery 2 × 4 m (Š×D), v balení piesková filtrácia, hĺbka 0,89 m, výkon filtrácie 3 m³/h, schodíky súčasťou balenia
613,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: AUPR321482
5,0
Intex Bazén vírivý nafukovací Pure Spa – Bubble Greywood Deluxe 4 – Intex 28440
Vírivka – nafukovacia, 140 dýz, pre 4 osoby, tvar kruhu s priemerom 1.96m, objem 795l, kartušová filtrácia, hadica, krycia plachta a podložka súčasťou balenia
600,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: MARSA180
4,4 19×
MARIMEX Bazén Tampa 3,66 × 0,91 m RATAN
Bazén – samonosný, kruhový tvar priemer 3,66 m, bez filtrácie, hĺbka 0,91 m
99,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MARSA0035
4,6
MARIMEX Florida 3,05 x 0,76 m, bez filtrácie
Bazén – s kovovou konštrukciou, kruhový tvar priemer 3,05 m, bez filtrácie, hĺbka 0,6 m
107,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: MARBA001
4,0
Intex Bazén vírivý nafukovací Pure Spa – Bubble Greywood Deluxe 6 – Intex 28442
Vírivka – 170 dýz, pre 6 osôb, tvar kruhu s priemerom 2.16m, objem 1098l, kartušová filtrácia, hadica, krycia plachta a podložka súčasťou balenia
661,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: MARSA181
4,0
MARIMEX Orlando Premium DL 4,60 × 1,22 m RATAN bez prísl.
Bazén – s kovovou stenou, kruhový tvar priemer 4,6 m, bez filtrácie, hĺbka 1 m
Cenová bomba
560,90 € Ušetríte 98,05 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: MARSA179
MARIMEX Bazén Florida 3,05 × 0,91m - Bazén Varianty
4,7 41×
MARIMEX Bazén Florida 3,05 × 0,91m
Bazén – s kovovou konštrukciou, kruhový tvar priemer 3,05 m, bez filtrácie, hĺbka 0,8 m
119,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: MARSA0029
4,5 13×
Avenli Bazén s príslušenstvom 3,66 m (filtrácia)
Bazén – s kovovou konštrukciou, kruhový tvar priemer 3,6 m, v balení filtračné čerpadlo
204,90 €
Posledné 2 ks na sklade
Objednávací kód: AUPR321479
4,8
MARIMEX Orlando 3,66 × 0,91 m + skimmer Olympic (bez hadíc a schodíkov)
Bazén – s kovovou stenou, kruhový tvar priemer 3,66 m, bez filtrácie, hĺbka 0,8 m, skimmer súčasťou balenia
280,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: MARBA012
MARIMEX Florida 3,66 × 1,22 m KAMEŇ bez prísl. - Bazén Varianty
4,6 16×
MARIMEX Florida 3,66 × 1,22 m KAMEŇ bez prísl.
Bazén – s kovovou konštrukciou, kruhový tvar priemer 3,66 m, bez filtrácie, hĺbka 1,1 m
251,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: MARSA173
4,4
MARIMEX Orlando 3,66 × 1,07 m bez príslušenstva
Bazén – s kovovou stenou, kruhový tvar priemer 3,66 m, bez filtrácie, hĺbka 0,92 m
304,90 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: MARBA011
4,2
MARIMEX Orlando 3,66 × 0,91 m
Bazén – s kovovou stenou, kruhový tvar priemer 3,66 m, bez filtrácie, hĺbka 0,8 m
Super cena
239,90 € Ušetríte 11 €
Na sklade 3 ks
Objednávací kód: MARBA010
4,2
AVENLI Bazén vrátane príslušenstva 3,05 x 0,76 m
Bazén – s kovovou konštrukciou, kruhový tvar priemer 3,05 m, v balení filtračné čerpadlo
171,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: AUPR321478
MARIMEX - Bazén Florida, 3,66 ×1,22 m - Bazén Varianty
4,6 16×
MARIMEX - Bazén Florida, 3,66 ×1,22 m
Bazén – s kovovou konštrukciou, kruhový tvar priemer 3,66 m, bez filtrácie, hĺbka 1,1 m
239,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: MARSA0030
3,3
AVENLI Bazén vrátane príslušenstva 4,5 x 1,22 m
Bazén – s kovovou konštrukciou, kruhový tvar priemer 4,5 m, v balení filtračné čerpadlo, schodíky, krycia plachta a podložka súčasťou balenia
531,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: AUPR321481
BeneoSpa pre 4 osoby, čierno-biela - Vírivka Varianty
3,9
BeneoSpa pre 4 osoby, čierno-biela
Vírivka – nafukovacia, 130 dýz, pre 4 osoby, tvar kruhu s priemerom 1.8m, objem 800l, kartušová filtrácia, hadica, krycia plachta a podložka súčasťou balenia
444,90 €
Na sklade 4 ks
Objednávací kód: BENEO005
4,5
Intex 26100 Krab 1,83 × 0,51 m
Bazén – samonosný, kruhový tvar priemer 1,83 m, bez filtrácie, hĺbka 0,4 m
Cenová bomba
21,90 € Ušetríte 6,31 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ALLTOHo077
5,0
Intex Bazén s konštrukciou Rectangular 4 m × 2 m × 1 m, filtrácia, rebrík 26788NP
Bazén – s kovovou konštrukciou, obdĺžnikový tvar, rozmery 200 × 400 m (Š×D), v balení kartušová filtrácia, výkon filtrácie 3408,26 m³/h, schodíky a hadica súčasťou balenia
415,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: INTEXa078
3,0
AVENLI Bazén vrátane príslušenstva 4,2 x 0,84m
Bazén – s kovovou konštrukciou, kruhový tvar priemer 4,2 m, v balení filtračné čerpadlo
265,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: AUPR321480

Bazény

hobbyTavná pištoľ uspokojí kreatívne túžby a pomôže aj v domácnosti Tavná pištoľ je praktická pomôcka do domácnosti – skrýva sa v nej však aj veľa možností kreatívneho využitia. Na akom princípe vlastne funguje a čo všetko si s jej pomocou môžeme vyrobiť?
Spoľahlivosť, vysoká odolnosť a hlavne stopercentná presnosť. To sú hlavné charakteristiky meracej techniky od spoločnosti Bosch. Čo všetko ponúka a na aké moderné technológie a inovácie sa môžete spoľahnúť? Prezradíme v článku.
Nový portál Bosch PRO360 poskytuje zákazníkom množstvo výhod. Môžete si tu napríklad zobraziť všetko svoje náradie, nájsť svoju záruku, získať informácie o produktoch a súčasťou je aj bezplatné predĺženie záruky na náradie Bosch Professional na 3 roky.
GrilAko zapáliť gril? Grilovanie je obľúbená letná kratochvíľa. Základom je dobre rozpálený gril. Ako ho ale zapáliť, aký je najvhodnejší postup?
Aby náradie dobre fungovalo, musí mať zodpovedajúcu starostlivosť. Na to, aby náradie Bosch skvele šliapalo, je tu jeho špecializovaný Bosch Servis, ktorý vám navyše šetrí veľa času a námahy.
S jedinou batériou môžete napájať široké spektrum zariadení, ktoré využívate na záhrade alebo v dielni. Vie to systém Bosch 18 V POWER FOR ALL.
Viac článkov Všetky články

Bazény

V kategórii Bazény máme práve teraz na Alza.sk celkom 115 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné bazény Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie bazény Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie bazény Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii bazény recenzie
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií