Doprava a instalace TV zdarma

Bezzrkadlovky s objektívom

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Veľkosť snímača
Full Frame
(36)
APS-C
(69)
Micro 4/3
(19)
1/2,3"
(4)
Rozlíšenie snímača
11,7 Mpx
40,2 Mpx
-
Maximálne rozlíšenie videa
8K
(1)
6K
(18)
5K
(1)
4K
(103)
Full HD
(5)
5,7K
(2)
Funkcie displeja
Otočný/výklopný
(78)
Otočný/výklopný o 180° (Selfie)
(45)
Dotykový
(123)
Živý náhľad (Live View)
(63)
Typ pamäťovej karty
SD
(130)
SDHC
(120)
SDXC
(106)
Micro SD
(6)
CFexpress Type A
(5)
Farba
Biela
(3)
Čierna
(116)
Strieborná
(14)
Najnovšie objednávky

Bezzrkadlovky v súprave objektívom a príslušenstvom sú ideálnym riešením najmä pre začínajúcich fotografov, ktorí sa už nemusia starať o dokupovanie správneho objektívu či tela fotoaparátu. Celá súprava bezzrkadlovky s objektívom obsahuje samotné telo a základný objektív alebo rovno súpravu dvoch a viacerých objektívov. Vďaka tomu sú tieto súpravy cenovo lacnejšie.

Pokračovať

Pri výbere súpravy bezzrkadlovky sa zamyslite, ktorú značku zvolíte

Nezabúdajte, že s výberom digitálnej bezzrkadlovky si kupujete aj celý budúci komplet, čo znamená objektívy, príslušenstvo atď. Každý výrobca ponúka však príslušenstvo, ktoré je kompatibilné len a práve s jeho značkou fotoaparátu. Prechádzať po čase na inú značku by nemuselo byť také jednoduché. Ak premýšľate o prechode z klasického kompaktu či ultrazoomu, určite sa zamyslite nad cenovo výhodnými súpravami. Ponúknu vám ako digitálnu zrkadlovku, tak aj objektívy s príslušenstvom. Najmä pre začínajúcich fotografov je toto ideálna voľba.

Podrobnejšie informácie a dôležité parametre pri výbere bezzrkadlovky sme pre vás zhrnuli v článku Ako vybrať kompaktný fotoaparát s výmenným objektívom.

Čo je obsahom kitu bezzrkadlovky s objektívom

  • Telo digitálne bezzrkadlovky a spravidla základný objektív.
  • Súpravy môžu obsahovať aj pamäťovú kartu.
  • Je dobré a výhodné, aby súprava obsahovala fototašku či obal, ktorý slúži na ochranu zariadenia pred nečistotami.
  • Ak si kupujete svoju vôbec prvú súpravu zrkadlovky s objektívom, potom je pre vás najvýhodnejší tzv. Starter Kit.

Ak si nemôžete stále vybrať a žiadna súprava bezzrkadlovky a objektívov vám nevyhovuje, môžete si vybrať zo samostatných tiel bezzrkadloviek. K tým musíte zvlášť dokúpiť objektívy, ktoré nie sú cenovo zvýhodnené, ako je to v prípade kitu.

Dôležité parametre pri výbere bezzrkadlovky

Veľkosť snímača bezzrkadlovky

Veľkosť snímača má zásadný vplyv na výslednú kvalitu obrazových informácií. Väčší rozmer/veľkosť snímača umožní zachytiť viac svetla, vďaka čomu klesá úroveň šumu, a tým rastie kvalita v detailoch. Kvalita obrazových informácií zaleží aj z koľkých pixelov je snímač zložený, teda od veľkosti jednotlivých pixlov. Čím väčší je každý jednotlivý pixel, tým viac svetla naň dopadne a tým kvalitnejšiu informáciu poskytne na ďalšie spracovanie. Výsledná kvalita snímok záleží ešte na použitom procesore a na tom, ako dokáže informácie zo snímača spracovať.

  • Full Frame – senzor s rovnakou veľkosťou ako rámček 35 mm kinofilmu, väčšinou ho nájdeme v najvyššej kategórii bezzrkadloviek.
  • APS-C – polovičná veľkosť oproti Full Frame senzorom. Využívaný je väčšinou v prípade stredne pokročilých modelov.
  • 4/3" – približne štvrtinová veľkosť v porovnaní s Full Frame senzormi, je štandardom pre systémové fotoaparáty Olympus a Panasonic.
  • Čím väčšie má snímač rozmery, tým lepšie výsledky podá pri slabom osvetlení

Citlivosť snímača (ISO)

Šum ISO vyjadruje citlivosť snímača fotoaparátu na svetlo. Teda ako veľmi snímač reaguje na dopadajúce svetlo. S vyššou citlivosťou narastá šum, ktorý znehodnocuje fotografiu.

  • S vyššou hodnotou ISO rastie hladina šumu
  • Hodnoty ISO možno krokovo nastaviť pre každú snímku
  • Vyššia citlivosť je žiaduca najmä pri horších svetelných podmienkach

Rozlíšenie snímača bezzrkadlovky

Bezzrkadlovky disponujú najčastejšie Ultra HD (3840 × 2160) a 4K (4096 × 2160) rozlíšením. Štandardom je Full HD. Vďaka tomu sa bezzrkadlovky čoraz častejšie využívajú na nahrávanie videa. Dôležitú úlohu tu zohráva aj rýchlosť snímkov, ktorá určuje s akou plynulosťou je video zaznamenané. To sa využíva najmä na tvorbu spomalených záberov.

  • Ponúkajú rozlíšenie od 12 až do 36 megapixelov a viac.
  • Vo všeobecnosti platí, že čím vyššie je rozlíšenie, tým je obraz detailnejší.
  • S rastúcim rozlíšením však rastie veľkosť výsledných súborov.
  • Rozlíšenie snímača udáva z koľkých bodov vo vodorovnom a zvislom smere je obraz tvorený.

Ďalšie užitočné vlastnosti a funkcie

  • Displej – bezzrkadlovky disponujú na svojej zadnej strane displejom s uhlopriečkou približne 3". Niektoré modely majú displej dotykový, čo celkovo uľahčí ovládanie.
  • Batéria – výdrž batérie do veľkej miery závisí od jej kapacity. Tá sa v prípade aktuálne ponúkaných fotoaparátov pohybuje medzi 680 a 1 860 mAh. V praxi to znamená výdrž na 210 až 750 snímok na jedno nabitie akumulátora.
  • Optická stabilizácia – užitočná predovšetkým pri videách, postará sa o hladké zábery bez otrasov.
  • Optický hľadáčik – veľmi presné zobrazenie snímanej scény.
  • GPS – pridá k snímkam súradnice a vy si môžete pripomenúť, kde presne ste video/fotografiu nasnímali.
  • Vodotesnosť – umožní fotografovať a nahrávať aj za nepriaznivého a vlhkého počasia.
  • WiFi, bluetooth a NFC – rýchle pripojenie k smartfónu alebo tabletu, ktorými možno kameru ovládať a použiť ju na streamovanie videa.
Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so vstavaným bleskom, vhodný na video, s vymeniteľnými objektívmi, elektronický hľadáčik, optická stabilizácia obrazu, bajonet Canon RF, Full Frame snímač, rozlíšenie snímača 26,2 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 1,04 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, maximálna veľkosť SD karty 512 GB, rozhranie USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie Bluetooth, mini HDMI, externý mikrofón a jack 3,5 mm súčasťou, rozmery 8,5 × 13,25 × 7 cm (V׊×H), hmotnosť 0,485 kg, popruh/pútko, manuál, napájací kábel/adaptér, objektív a krytka objektívu súčasťou balenia
1 089 €

2.
Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, odolný, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, vhodný na video, s vymeniteľnými objektívmi, bez hľadáčika, elektronická stabilizácia obrazu, bajonet Sony E, APS-C snímač, rozlíšenie snímača 24,2 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, Log, HLG a zebra, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 0,921 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC, SDXC a Memory Stick PRO pamäťová karta, rozhranie USB-C, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie Bluetooth, micro HDMI a jack 3,5 mm súčasťou, rozmery 6,42 × 11,52 × 4,48 cm (V׊×H), hmotnosť 0,343 kg, akumulátor, popruh/pútko, používateľská príručka, USB kábel, napájací kábel/adaptér a objektív súčasťou balenia
699 €

3.
Nikon Z f + Z 40 mm f/2 SE Na objednávku – termín upresníme 2 ks
Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, deteguje tváre, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, s vymeniteľnými objektívmi, elektronický hľadáčik, elektronická stabilizácia obrazu so stabilizáciou obrazu, Full Frame snímač, rozlíšenie snímača 24,5 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, 10-bitové video a Log, uhlopriečka displeja 3,15", rozlíšenie displeja 2,1 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC, SDXC a micro SD pamäťová karta, koncovka USB-C, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie Bluetooth, HDMI a jack 3,5 mm súčasťou, rozmery 10,3 × 10,3 × 2,25 cm (V׊×H), hmotnosť 0,8 kg, akumulátor, popruh/pútko, objektív, krytka objektívu a krytka tela súčasťou balenia
-15 %
2 749 €
2 349 €

Ďalšie najpredávanejšie
130 položiek
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
Canon EOS RP + RF 24 – 105 mm f/4 IS STM - Digitálny fotoaparát Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0 14×
Canon EOS RP + RF 24 – 105 mm f/4 IS STM
Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so vstavaným bleskom, vhodný na video, s vymeniteľnými objektívmi, elektronický hľadáčik, optická stabilizácia obrazu, bajonet Canon RF, Full Frame snímač, rozlíšenie snímača 26,2 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 1,04 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, maximálna veľkosť SD karty 512 GB, rozhranie USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie Bluetooth, mini HDMI, externý mikrofón a jack 3,5 mm súčasťou, rozmery 8,5 × 13,25 × 7 cm (V׊×H), hmotnosť 0,485 kg, popruh/pútko, manuál, napájací kábel/adaptér, objektív a krytka objektívu súčasťou balenia
1 089 €
Na sklade 4 ks
Objednávací kód: OC850a5
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
Sony Alpha A6700 + E PZ 16–50 mm f/3,5–5,6 - Digitálny fotoaparát Doručenie na
predajňu zadarmo
4,9
Sony Alpha A6700 + E PZ 16–50 mm f/3,5–5,6 + akcia Klikni a ušetri
Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, deteguje tváre, možnosť použitia namiesto webkamery, odolný, so sánkami na blesk, vhodný na video, elektronický hľadáčik, stabilizácia obrazu na snímači (IBIS), bajonet Sony E, APS-C snímač, rozlíšenie snímača 26 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, zebra, objektív Sony E PZ 16–50 mm f/3,5–5,6 OSS, uhlopriečka displeja 2,99", rozlíšenie displeja 1,04 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej, podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, koncovka USB-C, micro HDMI a jack 3,5 mm súčasťou, výška 6,9 cm, objektív súčasťou balenia
1 649 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OS073d1b
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
Sony Alpha A6700 čierny + E 18-135 mm f/3.5-5.6 - Digitálny fotoaparát Doručenie na
predajňu zadarmo
4,9
Sony Alpha A6700 čierny + E 18-135 mm f/3.5-5.6 + akcia Klikni a ušetri
Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, deteguje tváre, možnosť použitia namiesto webkamery, odolný, so sánkami na blesk, vhodný na video, elektronický hľadáčik, stabilizácia obrazu na snímači (IBIS), bajonet Sony E, APS-C snímač, rozlíšenie snímača 26 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, zebra, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 1,04 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej, podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, micro HDMI a jack 3,5 mm súčasťou, výška 6,9 cm, hmotnosť 0,409 kg, akumulátor, popruh/pútko, USB kábel, objektív a krytka tela súčasťou balenia
1 909 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OS073d1c
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
Sony Alpha A7 IV + FE 28-70 mm F3,5-5,6 OSS - Digitálny fotoaparát
Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0 18×
Sony Alpha A7 IV + FE 28-70 mm F3,5-5,6 OSS + akcia Klikni a ušetri
Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, deteguje tváre, so stavovým displejom, vhodný na video, s vymeniteľnými objektívmi, elektronický hľadáčik, optická stabilizácia obrazu na snímači (IBIS), bajonet Sony FE, Full Frame snímač, rozlíšenie snímača 33 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, 10-bitové video, Log, HLG, neobmedzené nahrávanie a zebra, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 1,04 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW , SD, SDHC, SDXC a CFexpress Type A pamäťová karta, rozhranie USB-C, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie Bluetooth, objektív súčasťou balenia
+Darček Predĺžená záruka SONY v hodnote 73,90 €
Kúpiť s kódom SONYTRA4 2 449 €
2 649 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OS170b
Canon EOS R6 + objektív 24-105 STM - Digitálny fotoaparát Doručenie na
predajňu zadarmo
4,6
Canon EOS R6 + objektív 24-105 STM
Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, odolný, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, vhodný na video, s vymeniteľnými objektívmi, elektronický hľadáčik, stabilizácia obrazu na snímači (IBIS), bajonet Canon RF, Full Frame snímač, rozlíšenie snímača 21,4 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, 10-bitové video, Log, HLG a zebra, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 1,62 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej, podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, rozhranie USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), bezdrôtové rozhranie WiFi, bezdrôtové rozhranie Bluetooth a rozhranie Micro USB, externý mikrofón, USB-C a jack 3,5 mm súčasťou, rozmery 9,75 × 13,8 × 8,84 cm (V׊×H), hmotnosť 0,68 kg, popruh/pútko, napájací kábel/adaptér, objektív a krytka tela súčasťou balenia
1 949 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OC418
Nikon Z6 II + 24–70 mm f/4 S - Digitálny fotoaparát
Doručenie na
predajňu zadarmo
4,5
Nikon Z6 II + 24–70 mm f/4 S
Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so stavovým displejom, vhodný na video, s vymeniteľnými objektívmi, elektronický hľadáčik, stabilizácia obrazu na snímači (IBIS), bajonet Nikon Z, Full Frame snímač, rozlíšenie snímača 25 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, Log, uhlopriečka displeja 3,2", rozlíšenie displeja 2,1 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC, SDXC, CFexpress Type B a XQD pamäťová karta, rozhranie USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie Bluetooth, micro HDMI, externý mikrofón a jack 3,5 mm súčasťou, rozmery 10,1 × 13,4 × 7 cm (V׊×H), hmotnosť 0,615 kg, akumulátor, popruh/pútko, napájací kábel/adaptér, objektív, krytka objektívu a krytka tela súčasťou balenia
+Darček Popruh na fotoaparát Peak Design v hodnote 79,99 €
Zľavnené -23 %
2 249 € 2 939 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OI4506z2
Sony Alpha A6600 čierny + 18–135 mm OSS SEL - Digitálny fotoaparát Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
Sony Alpha A6600 čierny + 18–135 mm OSS SEL + akcia Klikni a ušetri
Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, deteguje tváre, so statívovým závitom, vhodný na video, s vymeniteľnými objektívmi, elektronický hľadáčik, stabilizácia obrazu na snímači (IBIS), bajonet Sony E, APS-C snímač, rozlíšenie snímača 24,2 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, Log, HLG a zebra, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 0,921 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej, podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC, SDXC a Memory Stick Micro pamäťová karta, bezdrôtové rozhranie WiFi, micro HDMI, externý mikrofón a jack 3,5 mm súčasťou, rozmery 6,7 × 12 × 6,93 cm (V׊×H), hmotnosť 0,503 kg, objektív súčasťou balenia
2 149 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OS073c1
Fujifilm X-T4 + 16 – 80 mm strieborný - Digitálny fotoaparát Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
Fujifilm X-T4 + 16 – 80 mm strieborný
Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, so sánkami na blesk, elektronický hľadáčik, stabilizácia obrazu na snímači (IBIS), bajonet Fujifilm X, APS-C snímač, rozlíšenie snímača 26,1 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, 10-bitové video, Log, HLG a zebra, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 1,62 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej, podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, rozhranie USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie Bluetooth, rozmery 9,28 × 13,46 × 6,38 cm (V׊×H), hmotnosť 0,526 kg, objektív súčasťou balenia
+Darček Ďalekohľad Fujifilm v hodnote 249 €
2 489 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OF8032b2
Sony Alpha A7C čierny + FE 28–60 mm f/4-5,6 - Digitálny fotoaparát Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
Sony Alpha A7C čierny + FE 28–60 mm f/4-5,6 + akcia Klikni a ušetri
Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, odolný, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, vhodný na video, elektronický hľadáčik, stabilizácia obrazu na snímači (IBIS), bajonet Sony FE, Full Frame snímač, rozlíšenie snímača 24,2 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, Log, HLG a zebra, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 0,921 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, rozhranie USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), bezdrôtové rozhranie WiFi, bezdrôtové rozhranie Bluetooth a bezdrôtové rozhranie NFC, micro HDMI, externý mikrofón a jack 3,5 mm súčasťou, rozmery 7,1 × 12,4 × 6 cm (V׊×H), hmotnosť 0,509 kg, akumulátor, popruh/pútko a objektív súčasťou balenia
+Darček Predĺžená záruka SONY v hodnote 73,90 €
Kúpiť s kódom SONYTRA3 2 249 €
2 399 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OS0821i4
Sony Alpha A7C strieborný + FE 28–60 mm f/4-5,6 - Digitálny fotoaparát Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
Sony Alpha A7C strieborný + FE 28–60 mm f/4-5,6 + akcia Klikni a ušetri
Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, deteguje tváre, odolný, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, vhodný na video, elektronický hľadáčik, stabilizácia obrazu na snímači (IBIS), bajonet Sony FE, Full Frame snímač, rozlíšenie snímača 24,2 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, Log, HLG a zebra, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 0,921 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, rozhranie USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), bezdrôtové rozhranie WiFi, bezdrôtové rozhranie Bluetooth a bezdrôtové rozhranie NFC, micro HDMI, externý mikrofón a jack 3,5 mm súčasťou, rozmery 7,1 × 12,4 × 6 cm (V׊×H), hmotnosť 0,509 kg, akumulátor, popruh/pútko a objektív súčasťou balenia
+Darček Predĺžená záruka SONY v hodnote 73,90 €
Kúpiť s kódom SONYTRA3 2 249 €
Zľavnené -2 %
2 399 € 2 449 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OS0821i3
5,0
Panasonic LUMIX DMC-G80 + objektív 12–60 mm
Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, odolný, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so vstavaným bleskom, s vymeniteľnými objektívmi, elektronický hľadáčik, stabilizácia obrazu na snímači (IBIS), bajonet Micro 4/3, Micro 4/3 snímač, rozlíšenie snímača 16 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, zebra, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 1,04 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej, podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, maximálna veľkosť SD karty 256 GB, rozhranie USB 2.0 a bezdrôtové rozhranie WiFi, micro HDMI súčasťou, možnosť priamej tlače pomocou DPOF (Digital Print Order format), rozmery 8,9 × 12,84 × 7,43 cm (V׊×H), hmotnosť 0,505 kg, akumulátor, popruh/pútko, manuál, napájací kábel/adaptér, objektív, krytka objektívu a krytka tela súčasťou balenia
699 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ON082b1d
OM SYSTEM OM-1 + 12 – 40 mm PRO II čierny - Digitálny fotoaparát Doručenie na
predajňu zadarmo
4,5
OM SYSTEM OM-1 + 12 – 40 mm PRO II čierny
Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, možnosť použitia namiesto webkamery, odolný, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, s vymeniteľnými objektívmi, elektronický hľadáčik, elektronická stabilizácia obrazu, bajonet Olympus OM, Full Frame snímač, rozlíšenie snímača 20,37 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, uhlopriečka displeja 3", dotykový, otočný/výklopný displej, podporovaný formát RAW , JPEG , BMP a JPG, SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, koncovka USB a bezdrôtové rozhranie WiFi, HDMI a USB-C súčasťou, rozmery 8,52 × 12,53 × 4,97 cm (V׊×H), akumulátor, popruh/pútko a objektív súčasťou balenia
+Darček Batéria do fotoaparátu Jupio v hodnote 67,62 €
Cenová bomba
2 199 € Ušetríte 600 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OL301b2
Nikon Z5 + 24-50 mm - Digitálny fotoaparát Doručenie na
predajňu zadarmo
4,1
Nikon Z5 + 24-50 mm
Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so vstavaným bleskom, vhodný na video, s vymeniteľnými objektívmi, elektronický hľadáčik, stabilizácia obrazu na snímači (IBIS), bajonet Nikon Z, Full Frame snímač, rozlíšenie snímača 24,3 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, uhlopriečka displeja 3,2", rozlíšenie displeja 1,04 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, rozhranie USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) a bezdrôtové rozhranie WiFi, mini HDMI, externý mikrofón, USB-C a jack 3,5 mm súčasťou, rozmery 10,05 × 13,4 × 6,95 cm (V׊×H), hmotnosť 0,59 kg, objektív súčasťou balenia
1 449 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OI2115a2
4,9
Canon EOS R50, čierny + RF-S 18-45 mm f/4.5-6.3 IS STM CREATOR KIT
Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, APS-C 24,2 Mpx snímač, bajonet Canon RF, elektronický hľadáčik, 2,95" otočný dotykový displej, až 4K video, 10-bitové video, SD, SDHC a SDXC, WiFi, Bluetooth, USB-C, microHDMI, hmotnosť 329 g + objektív Canon RF-S 18-45mm f/4,5-6,3 IS STM
728,90 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OC0990b2CR
Fujifilm X-S10 + 18–55 mm čierny - Digitálny fotoaparát Doručenie na
predajňu zadarmo
4,9
Fujifilm X-S10 + 18–55 mm čierny
Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, so sánkami na blesk, so vstavaným bleskom, s vymeniteľnými objektívmi, elektronický hľadáčik, stabilizácia obrazu na snímači (IBIS), bajonet Fujifilm X, APS-C snímač, rozlíšenie snímača 26,1 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, zebra, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 1,04 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, micro HDMI, USB-C a jack 3,5 mm súčasťou, rozmery 8,51 × 12,6 × 6,54 cm (V׊×H), hmotnosť 0,465 kg, objektív súčasťou balenia
1 189 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OF250w1a2
Fujifilm X-S10 + 16–80 mm čierny - Digitálny fotoaparát Doručenie na
predajňu zadarmo
4,9
Fujifilm X-S10 + 16–80 mm čierny
Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, so sánkami na blesk, so vstavaným bleskom, s vymeniteľnými objektívmi, elektronický hľadáčik, stabilizácia obrazu na snímači (IBIS), bajonet Fujifilm X, APS-C snímač, rozlíšenie snímača 26,1 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, zebra, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 1,04 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD pamäťová karta, micro HDMI, USB-C a jack 3,5 mm súčasťou, rozmery 8,51 × 12,6 × 6,54 cm (V׊×H), hmotnosť 0,415 kg, objektív súčasťou balenia
1 309 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OF250w1a3
Panasonic Lumix DC-S5 Mark II + Lumix S 20 – 60 mm f/3,5-5,6 Macro O.I.S.+ Lumix S 50 mm f1,8 - Digitálny fotoaparát Doručenie na
predajňu zadarmo
4,0
Panasonic Lumix DC-S5 Mark II + Lumix S 20 – 60 mm f/3,5-5,6 Macro O.I.S.+ Lumix S 50 mm f1,8
Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, deteguje tváre, elektronický hľadáčik, elektronická, optická stabilizácia obrazu, bajonet Leica L, Full Frame snímač, rozlíšenie snímača 24,2 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 6K, aktívne chladenie, objektív Panasonic Lumix S 50 mm f/1,8, uhlopriečka displeja 0,12", rozlíšenie displeja 1,84 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej, podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, rozhranie USB-C, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie Bluetooth, HDMI, externý mikrofón a jack 3,5 mm súčasťou, rozmery 10,23 × 13,43 × 9,01 cm (V׊×H), hmotnosť 0,74 kg, popruh/pútko, napájací kábel/adaptér, objektív a krytka tela súčasťou balenia
+Darček Popruh na fotoaparát Peak Design v hodnote 79,99 €
Kúpiť s kódom LUMIXPROMO400 2 299 €
2 699 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ON520a1a
Canon EOS R7 + RF-S 18–150 mm IS STM - Digitálny fotoaparát Doručenie na
predajňu zadarmo
4,5 10×
Canon EOS R7 + RF-S 18–150 mm IS STM
Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so vstavaným bleskom, vhodný na video, vodoodolný, s vymeniteľnými objektívmi, elektronický hľadáčik, stabilizácia obrazu na snímači (IBIS), bajonet Canon RF, APS-C snímač, rozlíšenie snímača 32,5 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, 10-bitové video, Log a neobmedzené nahrávanie, objektív Canon RF-S 18-150mm f/3,5-6,3 IS STM, uhlopriečka displeja 2,95", rozlíšenie displeja 1,62 Mpx, dotykový displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, rozhranie USB-C, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie Bluetooth, micro HDMI, externý mikrofón a jack 3,5 mm súčasťou, rozmery 9,04 × 13,2 × 9,17 cm (V׊×H), hmotnosť 0,53 kg, popruh/pútko, napájací kábel/adaptér a objektív súčasťou balenia
1 839 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OC0989ab
4,9
Canon EOS R50 čierny + RF-S 18 – 45 mm f/4,5 – 6,3 IS STM
Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, deteguje tváre, možnosť použitia namiesto webkamery, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so vstavaným bleskom, vhodný na video, s vymeniteľnými objektívmi, elektronický hľadáčik, elektronická stabilizácia obrazu, bajonet Canon RF, APS-C snímač, rozlíšenie snímača 24,2 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, 10-bitové video, objektív Canon RF-S 18-45mm f/4,5-6,3 IS STM, uhlopriečka displeja 2,95", dotykový, otočný/výklopný displej, podporovaný formát RAW , JPEG , DCF a HEIF, SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, rozhranie USB-C, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie Bluetooth, micro HDMI a externý mikrofón súčasťou, možnosť priamej tlače pomocou DPOF (Digital Print Order format) a PictBridge, rozmery 8,55 × 11,63 × 6,88 cm (V׊×H), hmotnosť 0,329 kg, popruh/pútko, napájací kábel/adaptér, objektív a krytka objektívu súčasťou balenia
698,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OC0990b2
Nikon Z30 + 16 – 50 VR - Digitálny fotoaparát Doručenie na
predajňu zadarmo
4,5
Nikon Z30 + 16 – 50 VR
Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, so selfie zrkadlom, vhodný na video, s vymeniteľnými objektívmi, bez hľadáčika, bez stabilizácie obrazu, bajonet Nikon Z, APS-C snímač, rozlíšenie snímača 20,9 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, uhlopriečka displeja 3", dotykový, otočný/výklopný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD a SDHC pamäťová karta, rozhranie USB-C, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie Bluetooth, micro HDMI, USB-C a jack 3,5 mm súčasťou, rozmery 7,35 × 12,8 × 5,95 cm (V׊×H), hmotnosť 0,405 kg, akumulátor, popruh/pútko, používateľská príručka, USB kábel, objektív a krytka tela súčasťou balenia
886,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OI209a2
5,0
Canon EOS R100 + RF-S 18 – 45 mm IS STM
Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, so vstavaným bleskom, vhodný na video, elektronický hľadáčik, elektronická stabilizácia obrazu, bajonet Canon RF, rozlíšenie snímača 24,1 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, objektív Canon RF-S 18-45mm f/4,5-6,3 IS STM, uhlopriečka displeja 3", podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, rozhranie USB-C, rozhranie USB 2.0 a bezdrôtové rozhranie Bluetooth, micro HDMI súčasťou, možnosť priamej tlače pomocou PictBridge, rozmery 8,55 × 11,63 × 6,88 cm (V׊×H), hmotnosť 0,356 kg, popruh/pútko, manuál, napájací kábel/adaptér, objektív a krytka objektívu súčasťou balenia
Zľavnené -9 %
599 € 659 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OC0991a1
Canon EOS R8 + RF 24–50 mm f/4.5–6.3 IS STM - Digitálny fotoaparát Varianty Doručenie na
predajňu zadarmo
4,8
Canon EOS R8 + RF 24–50 mm f/4.5–6.3 IS STM
Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, deteguje tváre, možnosť použitia namiesto webkamery, odolný, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, vhodný na video, s vymeniteľnými objektívmi, elektronický hľadáčik, optická stabilizácia obrazu, bajonet Canon RF, Full Frame snímač, rozlíšenie snímača 24,2 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, 10-bitové video, objektív Canon RF 24-50mm f/4,5-6,3 IS STM, uhlopriečka displeja 3", dotykový, otočný/výklopný displej, podporovaný formát RAW , JPEG , DCF a HEIF, SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, rozhranie USB-C, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie Bluetooth, micro HDMI a externý mikrofón súčasťou, možnosť priamej tlače pomocou DPOF (Digital Print Order format), rozmery 8,61 × 13,25 × 7 cm (V׊×H), hmotnosť 0,414 kg, popruh/pútko, napájací kábel/adaptér, objektív a krytka objektívu súčasťou balenia
+Darček Fototaška Peak Design v hodnote 130 €
1 769 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OC0990a2
Canon EOS R10 + RF-S 18 – 45 mm IS STM - Digitálny fotoaparát
Doručenie na
predajňu zadarmo
4,7 12×
Canon EOS R10 + RF-S 18 – 45 mm IS STM
Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, elektronický hľadáčik, bajonet Canon RF, APS-C snímač, rozlíšenie snímača 24 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, 10-bitové video a neobmedzené nahrávanie, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 1,04 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, rozhranie USB 2.0, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie Bluetooth, micro HDMI, externý mikrofón a USB-C súčasťou, rozmery 8,8 × 12,6 × 8,3 cm (V׊×H), hmotnosť 0,382 kg, objektív súčasťou balenia
Zľavnené -8 %
918,90 € 997,90 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OC0989b1a
Fujifilm X-T4 + 16–80 mm čierny - Digitálny fotoaparát Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
Fujifilm X-T4 + 16–80 mm čierny
Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, so sánkami na blesk, s vymeniteľnými objektívmi, elektronický hľadáčik, stabilizácia obrazu na snímači (IBIS), bajonet Fujifilm X, APS-C snímač, rozlíšenie snímača 26,1 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, 10-bitové video, Log, HLG a zebra, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 1,62 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, micro HDMI a USB-C súčasťou, rozmery 9,28 × 13,46 × 6,38 cm (V׊×H), hmotnosť 0,607 kg, objektív súčasťou balenia
+Darček Ďalekohľad Fujifilm v hodnote 249 €
2 299 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OF8032a2
akciaNenechajte si uniknúť hromadu akcií od značky Sony Sony organizuje množstvo skvelých akcií na produkty z radu Sony Alpha, objektívov alebo vlogerských fotoaparátov. V rámci nich môžete ušetriť peniaze a získať produkty výhodnejšie. Ako na to, sa dozviete v článku.
Ak hľadáte kompaktnú bezzrkadlovku, neprehliadnite model Sony Alpha A6700. Ide o najlepšie vybavený model radu Sony Alpha, ktorý sa spolieha na čip formátu APS-C. Ako tento fotoaparát hodnotí vo svojej recenzii fotograf Michal Kupsa? Odpoveď nájdete v recenzii!
Začínate s fotografovaním a hľadáte bezzrkadlovku, ktorá nestojí príliš veľa, napriek tomu ponúkne kvalitnú stabilizáciu, vynikajúci autofokus alebo bohatú konektivitu? Potom neprehliadnite recenziu fotoaparátu Nikon Z5, najlacnejšieho zástupcu Full Frame radu Z....
recenziaSony 16 – 50 mm f/3,5 – 5,6 OSS (RECENZIA) Prinášame vám recenziu objektívu Sony 16 – 50 mm f/3,5 – 5,6 OSS, ktorý sa často nachádza v súprave spolu s bezzrkadlovkou Sony a ktorý bude pre veľa fotografov voľbou číslo jedna v používaní. Základný objektív Sony 16 – 50 mm f/3,5 – 5,6 OSS disponuje svetelnosťou...
Medzi fotografmi sú malé, ľahké a lacné objektívy stále veľmi obľúbené. A presne pre ich potreby vznikol nový objektív Nikon Z DX 24 mm f/1,7 určený pre bezzrkadlovky Nikon formátu APS-C. Fotograf Michal Kupsa ho podrobne otestoval a vy sa môže v nasledujúcej recenzii...
Rukami Michala Kupsu prešla ďalšia bezzrkadlovka od Nikonu, konkrétne ide o model Nikon Z fc. Fotoaparát spája atraktívny retro dizajn s modernou konektivitou a optikou. Ako tento model fotí a aké sú jeho klady a zápory? To sa dočítate v nasledujúcom článku!
Viac článkov Všetky články

Bezzrkadlovky s objektívom

V kategórii Bezzrkadlovky s objektívom máme práve teraz na Alza.sk celkom 130 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné bezzrkadlovky s objektívom Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie bezzrkadlovky s objektívom Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii bezzrkadlovky s objektívom recenzie
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií