AD elektro Motorola EDGE 50

Diskusia k 21,5" LG Ultrafina 4K

Zobraziť katalóg
21,5" LG Ultrafina 4K - LCD monitor

Diskusia k 21,5" LG Ultrafina 4K

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa 21,5" LG Ultrafina 4K, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu 21,5" LG Ultrafina 4K ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k 21,5" LG Ultrafina 4K vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Nespadne tento monitor do programu za 1/3?

Lze tento monitor použít přes redukci USB-C - HDMI ke klasickému PC? Děkuji.

Dobrý den. Vlastním LCD monitor 21.5" LG UltraFine 4K a potřeboval bych vědět, jaké příslušenství potřebuji, abych ho mohl připojit k MacBooku Air. Děkuji :)

Jak to vypadá s dostupností nyní? Díky

prosím aká je dostupnosť tohoto monitoru? Stránka píše "Očakávame máj 2017" čo je zrejme chybne ... ďakujem

Koupil jsem dnes tento minitor, ale nechapu proc u monitoru za 20tis ma britskou zasuvku a prilozenou humpolackou snuru do el site s cekou koncovkou. Copak nevidite, ze k tomuto monitoru se originalne dodava desingova snura....ktera je mi s UK koncovkou k nicemu... mam sto chuti monotor vratit, protoze neni lokalizovan pro cesky trh!

Cena je akosi prestrelena, ci? Ved tam nedavno bola okolo 500 Eur, ak sa nemylim.

Netusite preco bol zmeneny termin dodania na maj? Predobjednavku som robil este minuly rok a este do minuleho tyzdna tam svietilo dodanie v priebehu marca. Mam cakat dalsie dva mesiace?

Bolo by dobre ten nazov opravit na Ultrafine, inak to nejde cez vyhladavac najst. Alza.cz to ma v poriadku. A ak si ho teraz objednam, bude iste, ze mi ho dodate do konca marca??

Nazov je Ultrafine :) Bude dostupny aj v inej farbe?

P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií