Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

21,5" LG Ultrafina 4K

Zobraziť katalóg
21,5" LG Ultrafina 4K
4,7 3 hodnotení
LCD monitor WFHD 4096x2304, IPS, LED, 500cd / m2, 1200: 1, 4x USB-C, VESA, Repro 5W, čierny
Kód:  WK010m8 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

21,5" LG Ultrafina 4K

Apple v spolupráci so spoločnosťou LG predstavuje špičkový monitor špeciálne určený pre Macbook a MacBook Pro. Monitor LG Ultrafina 4K disponuje vysokým rozlíšením 4096 × 2304 pixelov. Kombinácia veľkej uhlopriečky a vysokého rozlíšenia urobí s akýmkoľvek obrazom divy. Fotografie a videá doslova ožijú. Či už budete sledovať filmy alebo upravovať fotografie, tak si vychutnáte obraz v tej najlepšej kvalite s najjemnejšími detailmi.

Kľúčové vlastnosti

  • Rozlíšenie 4096 × 2304 pixelov
  • Pripojenie pomocou USB-C
  • 9,4 miliónov pixelov
  • Zabudované reproduktory
  • 3× USB-C pre periférie
  • Nastaviteľný stojan

Mimoriadna kvalita obrazu

Monitor LG Ultrafina 4K disponuje IPS panelom, širokým farebným gamutom P3 a jasom 500 cd/m2. Okrem toho má ešte cez 9,4 miliónov pixelov, čo je 4,5× viac než má bežný Full HD displej, čo znamená, že jednotlivé pixely ľudským okom nerozlíšime. Aj preto je monitor určený na spracovanie fotografií či videí. Veľká plocha umožňuje pohodlnú prácu vo viacerých oknách.  

Skvelý obraz nie je všetko, čo LG Ultrafina 4K ponúka. Poskytne vám aj špičkový zvuk, vďaka zabudovaným stereo reproduktorom. Vychutnáte si aj obľúbené filmové trháky.

Komfortné používanie

K MacBooku alebo MacBooku Pro pripojíte monitor pomocou dodávaného USB-C kábla, ktorý zaistí nielen napájanie, ale tiežpodporuje prenos 4K videa, zvuku či ostatných dát.S týmto riešením obsadíte iba jeden port. Port USB-C napája príkonom až 60 W a môže tak byť zdrojom energie na dobitie a napájanie vášho MacBooku/MacBooku Pro. K tomu je na zadnej strane pripravená ešte trojica USB-C portov. 

Iste poteší aj nádherný dizajn zladený s produktmi značky Apple. Monitor LG Ultrafina 4K sa dá výškovo nastaviť a naklápať, nechýba ani podpora VESA štandardu - VESA adaptér je súčasťou balenia.

  • Monitor je kompatibilný s MacBooky (USB-C) a MacBook Pro (Thunderbolt 3)

Obsah balenia

  • Displej LG Ultrafina 4K
  • USB-C kábel (1,8 m)
  • Napájacia šnúra
  • Inštalačná príručka
  • Adaptér VESA

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Nespadne tento monitor do programu za 1/3?

Lze tento monitor použít přes redukci USB-C - HDMI ke klasickému PC? Děkuji.

Dobrý den. Vlastním LCD monitor 21.5" LG UltraFine 4K a potřeboval bych vědět, jaké příslušenství potřebuji, abych ho mohl připojit k MacBooku Air. Děkuji :)

Jak to vypadá s dostupností nyní? Díky

prosím aká je dostupnosť tohoto monitoru? Stránka píše "Očakávame máj 2017" čo je zrejme chybne ... ďakujem

Koupil jsem dnes tento minitor, ale nechapu proc u monitoru za 20tis ma britskou zasuvku a prilozenou humpolackou snuru do el site s cekou koncovkou. Copak nevidite, ze k tomuto monitoru se originalne dodava desingova snura....ktera je mi s UK koncovkou k nicemu... mam sto chuti monotor vratit, protoze neni lokalizovan pro cesky trh!

Cena je akosi prestrelena, ci? Ved tam nedavno bola okolo 500 Eur, ak sa nemylim.

Netusite preco bol zmeneny termin dodania na maj? Predobjednavku som robil este minuly rok a este do minuleho tyzdna tam svietilo dodanie v priebehu marca. Mam cakat dalsie dva mesiace?

Bolo by dobre ten nazov opravit na Ultrafine, inak to nejde cez vyhladavac najst. Alza.cz to ma v poriadku. A ak si ho teraz objednam, bude iste, ze mi ho dodate do konca marca??

Nazov je Ultrafine :) Bude dostupny aj v inej farbe?

Diskusia a poradňa k 21,5" LG Ultrafina 4K
Príslušenstvo pre 21,5" LG Ultrafina 4K Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 21.5" LG UltraFine 4K. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 21,5" LG UltraFine 4K. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 21,5" LG UltraFine 4K. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 21.5" LG UltraFine 4K.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií