PET AD homeoffice

Diskusia k 50" Samsung UE50RU7092

Zobraziť katalóg
50" Samsung UE50RU7092 - Televízor

Diskusia k 50" Samsung UE50RU7092

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa 50" Samsung UE50RU7092, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu 50" Samsung UE50RU7092 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k 50" Samsung UE50RU7092 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

V Planeu od pondělí za 8300, takže garance nejnižší ceny asi nebude pravda.

Dobrý den chtěl bych se zeptat na jaké Straně má televize USB vstup

dobry den,ma tento tv spotifi?

Jaký držák na zeď lze použít na tuto televizi? Vzadu je lehce oblá a má poměrně hluboké otvory na šrouby, nemohu tedy použít klasický rovný držák

Dobry večer, lze k tomuto modelu pripojit Google Home Mini Charcoal (aby byly dohromady funkcni)? Dekuji

Dobrý den, chtěla jsem si přehrát USB flash disku film ve formátu avi., ale televize hlásí, že jde o nepodporovaný formát. Lze TV nějak nastavit?

Dobry den, existuje spusob ,jak zapojit sluchatka s 3.5mm jackem k televizi Samsung UE50RU7092 ,aby hral zvuk soucasne ze sluchatek I televize?

Dobrý den, jaký má tato televize audio výstup?

Dobrý den, lze poupravit sklon televize na nožičkách, nebo s televizí nelze vůbec hýbat? Děkuji za odpověď.

Dobry den, jakou mys mam koupit k teto TV aby mi fungovala???? Jednu sem koupil a nesla mi a na TV LG mi fungovala, tak bych rad vedel proc na jedny funguje a na druhe ne. DIky

123...
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií