AD elektro Star Wars

Diskusia k 50" Samsung UE50TU8072

Zobraziť katalóg
50" Samsung UE50TU8072 - Televízor

Diskusia k 50" Samsung UE50TU8072

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa 50" Samsung UE50TU8072, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu 50" Samsung UE50TU8072 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k 50" Samsung UE50TU8072 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

dobrý den má tato tv one remote ovládač v balení děkuju za odpověd

Dobrý deň, Otázka 1: prehrá tento model, alebo ktorýkoľvek iný roku 2020 "divx" video formát? Otázka 2: prehrá tento model, alebo ktorýkoľvek iný roku 2020 "dts" zvukový formát?

Dobrý deň, prosím o radu ohľadom TV. TV je používaná presne 2 roky, doteraz sa nevyskytli žiadne problémy. TV sa však začal samovoľne zapínať a vypínať, keď je pripojený do elektrickej siete. Keď sa TV zapne, zvuk beží normálne, obraz je len tmavomodrý. Po približne 5 sekundách sa TV vypne. Po ďalších cca 5 sekundách sa TV zapne a celý proces sa dookola opakuje. Problém nastáva aj keď sú všetky ovládače mimo prevádzky ( bez bateriek) a k TV nie sú sú pripojené iné zariadenia. Odpojenie od elektrickej siate a následne zapojenie nevyriešilo problém. Vopred ďakujem za rady.

Dobrý den, dá se na tuto nainstalovat aplikace O2 TV? Děkuji

Umí tento model se vypnout a zapnout v daný čas? Děkuji

Dobrý deň, je možné televízor zavesiť na stenu, alebo môže byť len postavený na stojane? Vopred ďakujem za odpoveď

Dobrý deň. Aké video formáty sa dajú prehrať z usb ? (avi ? mkv ? ) ..

Dobrý den, lze k televizi připojit DVD přehrávač - popř. jak? Děkuji.

Dobrý deň ja sa chcem opýtať nemôžem sa spojiť so setoboxom čo mám robiť.

Dobrý den, Má televize LAN vstup (v parametrech nemáte uvedeno, na MALL CZ tento samý model LAN vstup má). Je možno do TV nainstalovat aplikaci TELLY TV (nenašel jsem tento model mezi podporujícími ze strany SMASUNG)?

123
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií