AD elektro Motorola EDGE 50

Diskusia k Approx bluetooth 3.0 Street Headset 01 red

Zobraziť katalóg
Approx bluetooth 3.0 Street Headset 01 red - Bezdrôtové slúchadlá

Diskusia k Approx bluetooth 3.0 Street Headset 01 red

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Approx bluetooth 3.0 Street Headset 01 red, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Approx bluetooth 3.0 Street Headset 01 red ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Approx bluetooth 3.0 Street Headset 01 red vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Zdravím aju sa pripojiť tieto sluchatka k TV ktoré ma bluetooth ?

Na kolik by mě vyšla doprava?

"Můžete také nahrávat zvuk pomocí vestavěného mikrofonu". Jak tato funkce funguje? Kam se zvuk nahráva? Nebyl by český návod? Předem děkuji

Dobrý den, jakou nabíječku doporučujete použít pro nabíjení těchto sluchátek?

Byla by možnost jiné barvy nežli červené?

připojení k pc

Poradíte kde najít český návod na Approx Bluetooth 3.0 Street Headset 01 red stránky nefungují, bluetooth nejde připojit.

P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií