AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Approx bluetooth 3.0 Street Headset 01 red

Zobraziť katalóg
Approx bluetooth 3.0 Street Headset 01 red
2,9 7 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá bezdrôtové, 20 - 20000 Hz, náušníky 40 mm, micro USB, jack 3,5 mm, výdrž až 10 hod.
Kód:  MK056c1 Produktové číslo:  APPHSBT01R

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Approx bluetooth 3.0 Street Headset 01 red Predaj skončil

Approx bluetooth 3.0 Street Headset 01 red

Užite si slobodu počúvania s týmito bezdrôtovými slúchadlami od Approxu. Pomocou bluetooth je možné pripojiť k vášmu šikovnému telefónu, tabletu, notebooku aj ďalším zariadeniam. Disponujú tlačidlami na prijímanie hovorov i prepínaním hudby. Ich ľahká váha a originálny dizajn vás uchvátia. Výdrž je až 10 hodín a idú dobiť aj cez microUSB port, tj. napríklad cez vašu powerbanku.

Päť dôvodov na kúpu

  • Bezdrôtové (bluetooth)
  • Výdrž až 10 hodín
  • Multifunkčné tlačidlá
  • Červená farba
  • Možnosť skladania

 

Perfektné počúvanie

 

    Vďaka bezdrôtovému systému už nebudete musieť riešiť, čo so zamotanými drôtom. Elegantná červená farba a perfektný dizajn oslní aj vašich kamarátov. Slúchadlá obopínajú uši a sú veľmi príjemné, nič tak nebude brániť vášmu komfortnému počúvaniu. Multifunkčnými tlačidlami môžete prijímať hovor, preskakovať pesničky, zosilňovať hlasitosť atp. Oceníte aj možnosť zložiť slúchadlá do praktickejšieho tvaru.

     

    Skvelé parametre

     

      Bluetooth dosahuje až do vzdialenosti desiatich metrov, nemusíte sa tak báť, že by vám hudba zrazu prestala hrať. S výdržou až 10 hodín sa vám nestane, aby sa vám slúchadlá cez deň vybili. Ak snáď áno, stačí ich jednoducho nabiť v powerbanke alebo nabíjačke. Pomocou 3,5 mm jacku slúchadlá ľahko pripojíte ku všetkým zariadeniam, ktoré nemajú bluetooth.Môžete tiež nahrávať zvuk pomocou vstavaného mikrofónu.

       

      Parametre a špecifikácia

      Farba
      Červená Hotovo!

      Farba

      Farba
      Červená Hotovo!

      Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

      Zdravím aju sa pripojiť tieto sluchatka k TV ktoré ma bluetooth ?

      Na kolik by mě vyšla doprava?

      "Můžete také nahrávat zvuk pomocí vestavěného mikrofonu". Jak tato funkce funguje? Kam se zvuk nahráva? Nebyl by český návod? Předem děkuji

      Dobrý den, jakou nabíječku doporučujete použít pro nabíjení těchto sluchátek?

      Byla by možnost jiné barvy nežli červené?

      připojení k pc

      Poradíte kde najít český návod na Approx Bluetooth 3.0 Street Headset 01 red stránky nefungují, bluetooth nejde připojit.

      Diskusia a poradňa k Approx bluetooth 3.0 Street Headset 01 red
      Príslušenstvo pre Approx bluetooth 3.0 Street Headset 01 red Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Approx Bluetooth 3.0 Street Headset 01 red. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ca. Bluetooth 3.0 Headset 01 Straße Red. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ca. Bluetooth 3.0 Headset 01 Straße Red. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Approx Bluetooth 3.0 Street Headset 01 red.
      P-DC1-WEB08
      Zavoláme Vám a odborne poradime
      +421 2 5710 1800
      Otázka na objednávku
      Otázka na tovar
      Prosím, zadajte svoj telefón:
      Zavolajte mi
      Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
      Viac informácií Menej informácií