AD homeoffice PET

Diskusia k ASUS RX550 4GB

Zobraziť katalóg
ASUS RX550 4GB - Grafická karta

Diskusia k ASUS RX550 4GB

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa ASUS RX550 4GB, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu ASUS RX550 4GB ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k ASUS RX550 4GB vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Toto neni otazka, ale upozorneni! BEZ PODPORY WINDOWS 8.1 (i win 8). To jaksi opomeli "odbornici Alza.cz" kdekoli uvest. Takze jim touto cestou velmi vrele dekuji za nekolika hodinovou zabavu. Kdyby tato skutecnost byla znama, zcela jiste bych svoji volbu prehodnotil

Dobrý den. Po zapojeni to děla svislé pruhy v základních barvách nenaběhne ani BIOS

Zvládne mi tato grafická karta hru ako je gta 5 alebo batlfield4

Dobrý deň chcem sa opýtať či bude táto grafická karta pasovať na môj pc HP Pavilion p6-2496ea. Je tam matičná doska Joshua-H61-uATX (Joshua)

P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií