AD elektro Motorola EDGE 50

Diskusia k Audiomedia AMR417BT

Zobraziť katalóg
Audiomedia AMR417BT - Autorádio

Diskusia k Audiomedia AMR417BT

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Audiomedia AMR417BT, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Audiomedia AMR417BT ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Audiomedia AMR417BT vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý deň, Rádio sme namontovali do traktora, kde je šachta na namontovanie rádia umiestnená hore (tesne pod strechou). Problém je s displejom, pod týmto uhlom nie je na displeji nič vidieť. Je možné nejakým spôsobom zvýšiť podsvietenie displeja alebo nejako inak problém vyriešiť? Zakúpili sme väčší počet uvedených rádií.

Nekdo nejake zkusenosti s timto radiem ? Funguje ten mikrofon, nebo na druhe strane neni slyset ?

Dobrý deň, chcem sa spýtať, či nemáte reklamácie na toto rádio ohľadne montáže. Kúpil som ho pred 4 dňami v inom eshope, ale musel som ho vrátiť, nakoľko podľa návodu nebolo možné rádio namontovať, resp. ak by som ho namontoval a zaklapol do kovového držiaka, už by som ho nikdy nevybral. Boli síce priložené 2ks kľúčov, ktoré slúžia na vybratie rádia z montážneho držiaka v otvore auta (po zastrčení kľúčov do otvorov dôjde k uvoľneniu poistiek a rádio ide vybrať), ale v plaste rámika autorádia pod odoberateľným čelným panelom chýbali otvory, do ktorých by sa dali kľúče vložiť (podľa návodu tam mali byť a neboli). Pod plastom v kove rádia otvory síce boli, ale pri lisovaní plastu rámika ich asi výrobca zabudol vytvoriť. Rádio som teda vrátil. Je možné, že išlo len o vadu jedného kusa. Ak sa táto chyba nevyskytuje u iných kusov, stále by som mal o toto rádio záujem a kúpil by som ho. Bolo by možné pred nákupom autorádio pozrieť na výdajnom mieste v Bratislave? Ďakujem.

P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií