Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Audiomedia AMR417BT

Zobraziť katalóg
Audiomedia AMR417BT
2,4 5 hodnotení
Autorádio – bez CD mechaniky, FM tuner, MP3, Bluetooth hands-free a audio streaming, 4×40W, AUX, USB, slot pre SD kartu, veľký LCD displej s bielymi znakmi, červeno podsvietené tlačidlá
Kód:  AUDM001v Produktové číslo:  AMR417BT Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Audiomedia AMR417BT

Akokoľvek dlhú cestu automobilom spríjemní hudba sprostredkovaná autorádiom Audiomedia AMR417BT. Toto cenovo mimoriadne výhodné zariadenie prijíma FM stanice, a prehráva MP3 a WMA z moderných nosičov s vysokou kapacitou (až 32 GB). Ponúka aj USB port pre flash disk alebo slot na SD kartu. Pre telefóny je pripravený Bluetooth pre streamovanie pesničiek aj pre vybavovanie hovorov bez rúk (handsfree). V prípade, že máte hudbu napríklad vo vreckovom prehrávači, AUX pojme čokoľvek so slúchadlovým výstupom. Výhodou inštalácie je hĺbka len 10 cm a audiosystém možno navyše rozširovať pomocou 2-kanálového výstupu predzosilňovača.

Kľúčové vlastnosti autorádia Audiomedia AMR417BT

  • Bezdrôtové streamovanie zo smartfónu prostredníctvom Bluetooth
  • Prehrávanie z USB a SD (až 32 GB, FAT 32)
  • FM tuner s pamäťou na 18 staníc a funkciou RDS
  • Univerzálny AUX na prednej strane
  • Displej s bielymi znakmi a červeno podsvietené tlačidlá
  • Nastavenie basov, výšok, ekvalizér
  • Inštalačná hĺbka len 10 cm
 

Parametre a špecifikácia

Optická mechanika
Bez mechaniky Hotovo!
Konektory
USB, AUX/Line IN Hotovo!
Čítačka pamäťových kariet
SD Hotovo!
Výbava
Bluetooth Hotovo!
Vlastnosti
RDS Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, Rádio sme namontovali do traktora, kde je šachta na namontovanie rádia umiestnená hore (tesne pod strechou). Problém je s displejom, pod týmto uhlom nie je na displeji nič vidieť. Je možné nejakým spôsobom zvýšiť podsvietenie displeja alebo nejako inak problém vyriešiť? Zakúpili sme väčší počet uvedených rádií.

Nekdo nejake zkusenosti s timto radiem ? Funguje ten mikrofon, nebo na druhe strane neni slyset ?

Dobrý deň, chcem sa spýtať, či nemáte reklamácie na toto rádio ohľadne montáže. Kúpil som ho pred 4 dňami v inom eshope, ale musel som ho vrátiť, nakoľko podľa návodu nebolo možné rádio namontovať, resp. ak by som ho namontoval a zaklapol do kovového držiaka, už by som ho nikdy nevybral. Boli síce priložené 2ks kľúčov, ktoré slúžia na vybratie rádia z montážneho držiaka v otvore auta (po zastrčení kľúčov do otvorov dôjde k uvoľneniu poistiek a rádio ide vybrať), ale v plaste rámika autorádia pod odoberateľným čelným panelom chýbali otvory, do ktorých by sa dali kľúče vložiť (podľa návodu tam mali byť a neboli). Pod plastom v kove rádia otvory síce boli, ale pri lisovaní plastu rámika ich asi výrobca zabudol vytvoriť. Rádio som teda vrátil. Je možné, že išlo len o vadu jedného kusa. Ak sa táto chyba nevyskytuje u iných kusov, stále by som mal o toto rádio záujem a kúpil by som ho. Bolo by možné pred nákupom autorádio pozrieť na výdajnom mieste v Bratislave? Ďakujem.

Diskusia a poradňa k Audiomedia AMR417BT
Príslušenstvo pre Audiomedia AMR417BT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Audiomedia AMR417BT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Audiomedia AMR417BT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Audiomedia AMR417BT. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Audiomedia AMR417BT.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií