AD elektro Motorola EDGE 50

Diskusia k BESTWAY Lay-Z-Spa Helsinki AirJet 1.80 m × 66 cm

Zobraziť katalóg
BESTWAY Lay-Z-Spa Helsinki AirJet 1.80 m × 66 cm - Vírivka

Diskusia k BESTWAY Lay-Z-Spa Helsinki AirJet 1.80 m × 66 cm

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa BESTWAY Lay-Z-Spa Helsinki AirJet 1.80 m × 66 cm, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu BESTWAY Lay-Z-Spa Helsinki AirJet 1.80 m × 66 cm ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k BESTWAY Lay-Z-Spa Helsinki AirJet 1.80 m × 66 cm vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobry den, vo virivke sa nam rozlepil spoj a neda sa nafukat. Existuje sada na lepenie, pripadne kupa novej virivky bez prislusenstva? Dakujem

Dobrý den, kde se dá nechat opravit čerpadlo, má divný zvuk.

Lze dokoupit UV lampu pro tuto virivku, popr. Jaky typ je vhodny? Dekuji za info

Dobrý deň, priemer 180 cm je vnútorný? a aký je vonkajší?

Jaký filtr pro tuto vířivku?

BESTWAY Lay-Z-Spa St.Moritz AirJet - Dobrý den, potřebuji poradit, kde najdu nový filtry do čističky pro tento druh vířívky? Děkuji

Dobrý den jste si opravdu jistý že tato vířivka je nafukovací? Ptám se kvůli obrázků na kterých je vířivka která nevypadá jako nafukovací.

P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií