MS hokej BOOST JBL

Diskusia k BESTWAY Steel Pro MAX 4,57 m × 1,22 m

Zobraziť katalóg
BESTWAY Steel Pro MAX 4,57 m × 1,22 m - Bazén

Diskusia k BESTWAY Steel Pro MAX 4,57 m × 1,22 m

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa BESTWAY Steel Pro MAX 4,57 m × 1,22 m, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu BESTWAY Steel Pro MAX 4,57 m × 1,22 m ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k BESTWAY Steel Pro MAX 4,57 m × 1,22 m vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, je možné někde zakoupit náhradní vnitřní folii pro tento bazén? Děkuji.

dá sa napojit na pieskovu filtraciu?

Aj mne tečie co to znamená reklamaci nahnevaný som veľmi toľko to dalo práce hlavne pieskové podložie atď. Takže to mam akože zbaliť a priniesť naspäť??? Aj schodíky sú už poskladané ved to naspäť nedám do krabice a ani dávať nebudem zmotam to koľko sa bude dat a prinesiem to zajtra na priv. Vozíku do Bratislavy také mokré aké to je dúfam ze to nikomu vadiť nebude POPROSÍM ODPOVEĎ ASAP VOPRED ĎAKUJEM.

Zakúpil som pred týždňom u Vás , ako sa rieši ak tečie ?

Jaká je k tomu filtrace (kartušová, písková).

P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií