P&G boost Effaclar

Diskusia k Canon SELPHY CP1200 čierna

Zobraziť katalóg
Canon SELPHY CP1200 čierna - Termosublimačná tlačiareň

Diskusia k Canon SELPHY CP1200 čierna

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Canon SELPHY CP1200 čierna, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Canon SELPHY CP1200 čierna ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Canon SELPHY CP1200 čierna vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobry den. K teto tiskarne mate dve varianty (pomineme barvu bola a cerna), ale ZDARMA s papirem a bez papiru. Jak je mozne, ze pokud jsou papiry zdarma, je tiskarna a 100KC drazsi? V tom pripade vlastne dotycny plati i za papir. Porovnani oproti puvodni original cene (jelikoz u tiskarny BEZ papiru nemate napsano akcni cena, usuzuji, ze je to finalni cena a ma platit pro obe polozky?)

Dobrý den prosím jak funguje WIFI přenos musí se těžce namordovat aplikace a pak v anglic. jaz. študovat jak na to ,nemá přístroj radši bluetoot.?Předem děkuji za odpověd

Dobrý den no kolik korun vyjde cca jedna fotka ?

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jaké barvy se do dané tiskárny kupují, kolik stojí a kolik je zhruba výtěžnost tisků stránek? Jaký typ fotopapírů se do této tiskárny doporučuje?

Dobrý deň, k tejto tlaciarni treba kúpiť zvlášť fólie a zvlášť papier, či ako to funguje? Ďakujem za odpoveď.

P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií