AD homeoffice AD homeoffice

Diskusia k Corel WinDVD 12 Corporate Edition, Win (elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
Corel WinDVD 12 Corporate Edition, Win (elektronická licencia) - Video softvér

Diskusia k Corel WinDVD 12 Corporate Edition, Win (elektronická licencia)

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Corel WinDVD 12 Corporate Edition, Win (elektronická licencia), na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Corel WinDVD 12 Corporate Edition, Win (elektronická licencia) ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Corel WinDVD 12 Corporate Edition, Win (elektronická licencia) vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Kúpil som si licenciu na tento program a nainštaloval no. Inštalácia prebehla vcelku bez problémov, ale tým to skončilo. Napriek mnohým pokusom sa mi doteraz nepodarilo program spustiť. Čo sa s tým dá urobiť? Aké sú skúsenosti iných používateľov?

P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií