AD elektro Star Wars

Diskusia k Denver WCS-5020

Zobraziť katalóg
Denver WCS-5020 - Fotopasca

Diskusia k Denver WCS-5020

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Denver WCS-5020, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Denver WCS-5020 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Denver WCS-5020 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

je nočný prisvit je viditeľny

Dobrý den Kamera mi nechce brát žádnou kartu a to jsem zkoušel i novou a i funkční s foťáku a stále píše karta error můžete mi prosím poradit co s tím?

Zdravim. Nastavil som si vo fotopasci heslo. Vsetko bolo v poriadku, az kym som raz nemal slabe baterky a fotopascu mi vyplo. Na dalsie zapnutie odomna nepytalo heslo, co mi bolo divne pretoze doteraz vzdy pytalo. Tak som ho znova nastavil ( take iste ako predtym ) a fotopascu vypol. Ked ju chcem teraz zapnut, pyta to heslo, ale pise mi ze error. Ako to viem prosim vas resetovat ?

Dobrý den, jakou maximální kapacitu SD karty lze použít u tohoto modelu. U jiného modelu je uvedeno "Můžete dokoupit až 32 GB" Znamená to, že do fotopasti nemohu vložit vyšší kapacitu. Mám Micro SD 256GB a fotopast píše chyba karty. Kartu jsem i formátoval.. Děkuji.

Zdravim, potreboval by som poradit. Zaznamenane fotky si priamo vo fotopasci pozriet mozem, no ked dam kartu do pc, tak tam nic nie je, tak isto aj ked pripojim pascu kablom k pc, ziadne fotky sa nezobrazia. Toto teda naozaj nechapem.

Dobrý den, dnes jsem zakoupil tuto fotopast. bohužel mi k ní nebyl přiložen český návod. je možné jej dodatečně doručit?

Zdravím chcu se zeptat jestli můžu zapojit do fotopasti externí baterii

Dobrý deň Mám trošku starosti s nastavenim. V navode sa píše, že mám dať najprv prepínač najprv na polohu "test" v strede, kde si môžem nastaviť technické parametre a potom prepnúť do polohy "on". Vtedy sa mi vždy začne odpočívať 15 sekundový interval, v ktorom kamera požaduje ešte nastavenie nejakého módu. Neviem ako mám ďalej postupovať a kamera proste nenahráva. Akurát mňa, ako sa babrem s testovacím režimom. Po prepnuti do polohy on, ako je odporúčané, sa len spustí 15 sekúnd, počas ktorých chce set mode a už ďalej nič. Nahrávala, nejde.

Dobrý den mám návod jen v angličtině .Je možné sehnat někde návod v češtině?

Dobrý den.při každém pohybu jse na Fotopasti rosviti dvě cervena světla. De to nějak vypnout?dekuji

123
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií