AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Denver WCS-5020

Zobraziť katalóg
Denver WCS-5020
4,4 10 hodnotení
Fotopasca – s dosahom senzora 25 m, maximálna kvalita fotografie 12 Mpx, rozlíšenie snímača 5 Mpx, maximálne rozlíšenie videa Full HD (1920×1080), IR prísvit 940 nm, 60° pozorovací uhol, kompatibilná s pamäťovou kartou microSD do veľkosti 31,25 GB, napájanie 4 AA batériami, maximálna výdrž 180 d, krytie IP65, hmotnosť 550 g
Kód:  SPTden001 Produktové číslo:  dwcs5020 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Denver WCS-5020

Fotopasca Denver WCS-5020 s dosahom senzora 25 metrov

Fotopascu Denver WCS-5020 s vodotesnosťou IP65 nastražíte na vhodné miesto a automaticky vám zaznamená osoby alebo zvieratá. Fotopasca Denver má pohybový senzor s dosahom až 25 metrov a výhľadom v širokom uhle 60°, takže zachytí všetko potrebné, čo sa vyskytne pred objektívom.  Po detekcii sa spustí nahrávanie Full HD videa a vytvorenie snímok pomocou 5 Mpx čipu. Pre nočný záznam sú súčasťoudve IR svetlá (940 nm). Zaobstaraný materiál sa ukladá na pamäťovú kartu, ktorá môže mať kapacitu až 32 GB. Batérie udržia fotopascu Denver WCS-5020 v pohotovostnom stave až 6 mesiacov.

Snímač pohybu s dosahom až 25 metrov

Pohybový senzor fotopasce WCS-5020 má dosah až 25 metrov s uhlom záberu 60°. Pre nočný záznam sú súčasťou dve svetlá IR LED.

Denver WCS-5020 umožňuje nahrávanie v HD 1 080 p

Akonáhle sa objaví pozorovaný objekt pred kamerou, spustí sa detekcia nahrávania. Fotopasca WCS-5020 môže ukladať záznam videa v HD rozlíšení 1 080 p. Vďaka zabudovanému 5 Mpx CMOS senzoru môžete zhotovovať aj fotografie s rozlíšením až 12 Mpx.

Fotopasca WCS–5020 disponuje ochranou IP65

Táto mini fotopasca, rovnako ako ďalšie fotopasce značky Denver, odolá vďaka vodotesnosti IP65 aj hustému dažďu.  Nemusíte sa teda báť, že by pri jej použití v prírode mohlo dôjsť k znehodnoteniu kamery a zároveň k strate zaznamenaných dát. Pokiaľ sú použité kvalitné lítiové AA batérie, prístroj pracuje aj v prípade extrémnych teplotných podmienok – vydrží teploty od -40 °C do +60 °C. Batérie tak udržia fotopascu Denver WCS-5020 v pohotovostnom stave až 6 mesiacov.

Vďaka vstavanému displeju ponúka mini fotopasca Denver viac pohodlia


Na pohodlnejšie používanie má fotopasca Denver WCS-5020 vstavaný 2“ displej, vďaka ktorému si môžete okamžite pozrieť zhotovené zábery. V nočnom režime sú záznamy zobrazené čierno-bielo.

Kľúčové vlastnosti fotopasce Denver WCS-5020

  • Vonkajšia mini fotopasca WCT-5020 v maskáčovom vyhotovení vodotesná podľa IP65
  • Fotografie s rozlíšením až 12 Mpx a nahrávanie až 1 080 p
  • Snímač pohybu (PIR) s dosahom až 25 metrov
  • Pohotovostná doba až 6 mesiacov
  • Slot pre Micro SD kartu s kapacitou až 32 GB (pamäťová karta nie je súčasťou balenia)
  • Napájanie pomocou štyroch AA batérií (batérie nie sú súčasťou balenia)
  • Rozmery: 43 × 75 × 104 mm

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
550 g Hotovo!
Maximálna kvalita fotografie
12 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie snímača
5 Mpx Hotovo!
Max. rozlíšenie videa
Full HD (1920 × 1080) Hotovo!
Dosah senzora
25 m Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
550 g Hotovo!

Rozlíšenie fotoaparátu

Maximálna kvalita fotografie
12 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie snímača
5 Mpx Hotovo!

Rozlíšenie videa

Max. rozlíšenie videa
Full HD (1920 × 1080) Hotovo!

Dosah senzora

Dosah senzora
25 m Hotovo!

Vlastnosti

Funkcie
IR prísvit Hotovo!
Vodoodolnosť
IP65 Hotovo!
Typ pamäťovej karty
micro SD Hotovo!
Max. veľkosť pamäťovej karty
31,25 GB Hotovo!

Napájanie

Napájanie
Batéria Hotovo!
Typ batérie
AA Hotovo!
Počet batérií
4 ks Hotovo!
Maximálna výdrž
180 d Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

je nočný prisvit je viditeľny

Dobrý den Kamera mi nechce brát žádnou kartu a to jsem zkoušel i novou a i funkční s foťáku a stále píše karta error můžete mi prosím poradit co s tím?

Zdravim. Nastavil som si vo fotopasci heslo. Vsetko bolo v poriadku, az kym som raz nemal slabe baterky a fotopascu mi vyplo. Na dalsie zapnutie odomna nepytalo heslo, co mi bolo divne pretoze doteraz vzdy pytalo. Tak som ho znova nastavil ( take iste ako predtym ) a fotopascu vypol. Ked ju chcem teraz zapnut, pyta to heslo, ale pise mi ze error. Ako to viem prosim vas resetovat ?

Dobrý den, jakou maximální kapacitu SD karty lze použít u tohoto modelu. U jiného modelu je uvedeno "Můžete dokoupit až 32 GB" Znamená to, že do fotopasti nemohu vložit vyšší kapacitu. Mám Micro SD 256GB a fotopast píše chyba karty. Kartu jsem i formátoval.. Děkuji.

Zdravim, potreboval by som poradit. Zaznamenane fotky si priamo vo fotopasci pozriet mozem, no ked dam kartu do pc, tak tam nic nie je, tak isto aj ked pripojim pascu kablom k pc, ziadne fotky sa nezobrazia. Toto teda naozaj nechapem.

Dobrý den, dnes jsem zakoupil tuto fotopast. bohužel mi k ní nebyl přiložen český návod. je možné jej dodatečně doručit?

Zdravím chcu se zeptat jestli můžu zapojit do fotopasti externí baterii

Dobrý deň Mám trošku starosti s nastavenim. V navode sa píše, že mám dať najprv prepínač najprv na polohu "test" v strede, kde si môžem nastaviť technické parametre a potom prepnúť do polohy "on". Vtedy sa mi vždy začne odpočívať 15 sekundový interval, v ktorom kamera požaduje ešte nastavenie nejakého módu. Neviem ako mám ďalej postupovať a kamera proste nenahráva. Akurát mňa, ako sa babrem s testovacím režimom. Po prepnuti do polohy on, ako je odporúčané, sa len spustí 15 sekúnd, počas ktorých chce set mode a už ďalej nič. Nahrávala, nejde.

Dobrý den mám návod jen v angličtině .Je možné sehnat někde návod v češtině?

Dobrý den.při každém pohybu jse na Fotopasti rosviti dvě cervena světla. De to nějak vypnout?dekuji

123
Diskusia a poradňa k Denver WCS-5020
Príslušenstvo pre Denver WCS-5020 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Denver WCS-5020. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Denver WCS-5020.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií