AD elektro AD elektro

Diskusia k Doogee S90 oranžový Super Set

Zobraziť katalóg
Doogee S90 oranžový Super Set - Mobilný telefón

Diskusia k Doogee S90 oranžový Super Set

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Doogee S90 oranžový Super Set, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Doogee S90 oranžový Super Set ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Doogee S90 oranžový Super Set vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Reklamace se vztahuje i na rozbitou dotykovou plochu obrazovky? Děkuji

co znamená použité jak je to že zárukou a podobně

Dobrý deň chcel by som sa informovať o tomto konkrétnom použitom telefóne so super setom - či sú v ňom tie prídavné zariadenia ako sú na foto, teda plus batéria, modul nočného videnia, modul rádia, nabíjačka to všetko v tom púzdre. Za odpoveď ďakujem a prajem pekný deň Kaim z Kolárova.

Dobrý deň chcel by som sa spitat prečo mi nejde otvoriť aplikaciu nočne videnie keď mam pripojený modul. Môže to byť aktualizaciami mobilu ?

preco je tam iba 8.1 Android ked ine stranky ponukaju uz 9

na zadni strene je konektor je k nemu k dispozici dokovaci stanice ?

Na jakém systému pracuje ta vysílačka? Komunikuje na stejných vlnách jako CB vysílačky v nákladních autech, traktorech? Nebo to funguje na frekvencích pro přenosné vysílačky?

Dobry den, budete prodavat inovovanou verzi S90 Pro? Nektere obchody uz tuto verzi nabizeji. Je mozno tuto verzi S90 Pro koupit samostatne bez pridavnych modulu?

Dobrý den, je součástí setu i bezdrátová nabíječka? Děkuji

Po koupi doogee s90 jsem celkem zklamán. Walkie talkie nejde nastavit na české frekvence. České frekvence mají pěti místné desetinné čísla a walkie talkie nabízí pouze čtyřmístné. Po natáčení noční kamerou jsem zjistil že video má rychlost tak 20fps. Při ponoření do vody začal chrčet reproduktor musel jsem stáhnout aplikaci pro vyčištění reproduktoru. A mohl bych dal pokračovat

P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií