AD elektro Star Wars

Diskusia k Electrolux EFP 60565 OX

Electrolux EFP 60565 OX - Digestor

Diskusia k Electrolux EFP 60565 OX

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Electrolux EFP 60565 OX, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Electrolux EFP 60565 OX ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Electrolux EFP 60565 OX vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Rád by som sa spýtal aké uhlíkové filtre idú do tohto odsávača pár. Uhlíkové filtre sú podľa návodu také okrúhle, no je milion rôznych druhov a nikde nie je napísané aký filter to je.

kupil som si ho a mam problem. neviem ako urobit vnutornu cirkulaciu vzduchu. v navode je len ,ze je moznost pri kupeni uhlikoveho filtra. ten som kupil a co teraz dalej?

, chcel by som si objednať digestor Electrolux EFP 60565 OX z maxi vypredaju a upozornilo ma že tovar je buď použity alebo servisovaný alebo nekopletny. tak by som chcel vedieť pri tomto digestore či je kompletný? alebo bol len vystavený a preto je zlacnený. ďakujem

P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií