AD 1. týden květen P&G boost

Diskusia k Eljet Alu Power čierna

Zobraziť katalóg
Eljet Alu Power čierna - Elektrická kolobežka

Diskusia k Eljet Alu Power čierna

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Eljet Alu Power čierna, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Eljet Alu Power čierna ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Eljet Alu Power čierna vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

motor 300W, , kapacita baterie 6600mAh LG, 36V - kde jste prosím vyčetli tyto hodnoty - na motoru to vyraženo není a nabíječka má 29 V ...

Dá se to následně používat i jako normální koloběžka? Když se vybije baterka třeba.

Dobrý deň, chcem sa spýtať či sa riadiaca tyč po pár týždňoch (mesiacoch) nerozhýbe. Mal som jednu podobnú (Gyroboarder) a bolo to na nej otrasné.

dobry den ako dlho sa nabija bateria?

dobrý den, dá sa k kolobežke dokúpiť náhradná bateria? ak áno, tak aká a kde? prípadne k akej elektrokolobežke sa dá kúpiť náhradná bateria? akú kolko nabití vydrží? L.

Hi is this Eljet elu electric scooter is foldable?

Na obrazku je videt svetlo ale v tabulce je že světlo ne tak co

Dobrý deň. Kolobežku som práve rozbalil a nie je k tomu stojan. Ako to je možné? Pokiaľ s tým nič neurobíte tak to budem riešiť inak. Ďakujem Kocian

Dobrý deň. Kolobežku som práve rozbalil a nie je k tomu stojan. Ako to je možné?

Dobrý den, dá se u vás sehnat náhradní nabíječka na koloběžku eljet alu power? Pokud ano, která to je konkrétně, popř. prosím o kontakt, kde by se toto příslušenství dalo sehnat. Děkuji.

12
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií