Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Eljet Alu Power čierna

Zobraziť katalóg
Eljet Alu Power čierna
3,7 4 hodnotení
Elektrická kolobežka – maximálna rýchlosť 23 km/h, maximálny dojazd 20 – 25km, max. uhol stúpania 20°, veľkosť kolies 5.5 palcov, minimálna hmotnosť jazdca 20kg, maximálna hmotnosť jazdca 120kg, farba čierna, motor 250W, hmotnosť 8.2kg, kapacita batérie 6600mAh LG, 29V, napätie nabíjačky 110 – 240V
Kód:  SPTsc1559 Produktové číslo:  8594176633824 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Eljet Alu Power čierna

Auto alebo MHD vám nič nehovorí? Vyskúšajte elektrickú kolobežku

Chcete sa prepravovať z miesta na miesto s ľahkosťou, eleganciou a bez zbytočného stresu? Vďaka Eljet Alu Power sa nemusíte spoliehať na auto a už vôbec nie na verejnú dopravu. Všade, kam potrebujete sa dostanete vďaka elektromotoru s výkonom 250 W, ktorý dokáže rozbehnúť kolobežku rýchlosťou až 23 km/h. Kolobežka má aj protišmykovú plochu na státie. Vďaka nej sa budete cítiť pri jazde bezpečne a stabilne. Eljet Alu Power váži 8,2 kg a vďaka skladacej konštrukcii ju môžete vziať so sebou prakticky kamkoľvek.


Eljet Alu Power (čierna)

Eljet Alu Power (čierna) a jej kľúčové vlastnosti

  • Elektrická kolobežka s rozsahom 20 – 25 km
  • Maximálna rýchlosť 23 km/h
  • LCD displej zobrazujúci počet najazdených kilometrov, aktuálna rýchlosť...
  • Protišmyková plocha na státie na bezpečnú a stabilnú jazdu
  • Robustná konštrukcia s nosnosťou 120 kg
  • Maximálny uhol stúpania 20°
  • Výkon motora 250 W

Robustný rám aj kolesá. Absolútna kontrola nad jazdou

Rám kolobežky je vyrobený z pevnej hliníkovej zliatiny a samozrejmosťou sú kolesá s priemerom 5,5". Pokiaľ ide o batériu, Eljet Alu Power nezaostáva ani v tomto smere – na prevádzku je k dispozícii veľmi dobrá kapacita 6 600 mAh. Ak chcete mať počas jazdy prehľad o rýchlosti alebo najazdených kilometroch, kolobežka zobrazí tieto informácie na integrovanom LED displeji.

Parametre a špecifikácia

Kapacita batérie
6,6 Ah Hotovo!
Typ batérie
Lítiová Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
6,6 Ah Hotovo!
Typ batérie
Lítiová Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

motor 300W, , kapacita baterie 6600mAh LG, 36V - kde jste prosím vyčetli tyto hodnoty - na motoru to vyraženo není a nabíječka má 29 V ...

Dá se to následně používat i jako normální koloběžka? Když se vybije baterka třeba.

Dobrý deň, chcem sa spýtať či sa riadiaca tyč po pár týždňoch (mesiacoch) nerozhýbe. Mal som jednu podobnú (Gyroboarder) a bolo to na nej otrasné.

dobry den ako dlho sa nabija bateria?

dobrý den, dá sa k kolobežke dokúpiť náhradná bateria? ak áno, tak aká a kde? prípadne k akej elektrokolobežke sa dá kúpiť náhradná bateria? akú kolko nabití vydrží? L.

Hi is this Eljet elu electric scooter is foldable?

Na obrazku je videt svetlo ale v tabulce je že světlo ne tak co

Dobrý deň. Kolobežku som práve rozbalil a nie je k tomu stojan. Ako to je možné? Pokiaľ s tým nič neurobíte tak to budem riešiť inak. Ďakujem Kocian

Dobrý deň. Kolobežku som práve rozbalil a nie je k tomu stojan. Ako to je možné?

Dobrý den, dá se u vás sehnat náhradní nabíječka na koloběžku eljet alu power? Pokud ano, která to je konkrétně, popř. prosím o kontakt, kde by se toto příslušenství dalo sehnat. Děkuji.

12
Diskusia a poradňa k Eljet Alu Power čierna
Príslušenstvo pre Eljet Alu Power čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Eljet Alu Power černá. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Eljet Alu Power schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Eljet Alu Power elektromos roller - fekete.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií