AD elektro Star Wars

Diskusia k EVOLVEO Salvarix – bezdrôtová FullHD vonkajšia/interiérová IP kamera

Zobraziť katalóg
EVOLVEO Salvarix – bezdrôtová FullHD vonkajšia/interiérová IP kamera - IP kamera

Diskusia k EVOLVEO Salvarix – bezdrôtová FullHD vonkajšia/interiérová IP kamera

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa EVOLVEO Salvarix – bezdrôtová FullHD vonkajšia/interiérová IP kamera, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu EVOLVEO Salvarix – bezdrôtová FullHD vonkajšia/interiérová IP kamera ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k EVOLVEO Salvarix – bezdrôtová FullHD vonkajšia/interiérová IP kamera vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den když ji nasmeruji na vrata pridelam na barák a vrata jsou 20m od baráku sedne pohybové cidlo když se vrata v noci otevřou dekuji

dobrý den, jdou tyto kamery nějak zapojit tak aby se na ně dalo dívat v počítači ?

dobry den, ja by som potrebovala vediet dlzku napajacieho kabla so zdrojom. Nikde to nie je uvedené. Dakujem

Dobrý deň, i keď je v názve "bezdrôtová" kamera, radšej sa opýtam, či disponuje vlastným zdrojom energie (nabíjateľná batéria, resp. monočlánky)? Ďakujem. Ľubo

Dobrý deň, kde je umiestnený slot na pamäťovú kartu vo vonkajšej kamere Evolveo Salvarix? A.Stanek.

Dobrý den . Mám dotaz kameru se mně po delší době podařilo nainstalovat a spárovat z telefonem . Po asi minutě to přestalo snímat a stale mě to píše ,, ČASOVÝ LIMIT VYPRŠEL " a už se mě nedaří opět kameru spustit . Můžete mě poradit co s tím mám dělat . Děkuji za odpověd .

Potřebuji dočasně kameru provozovat offline. Jak dlouhý časový úsek může být asi na kartu 64 GB nahrán?

Jaký je úhel záběru?

Dobrý den. zakoupil jsem venkovní kameru EVOLVEO Salvarix, ale nedaří se mi ji spárovat s aplikací v telefonu přes Wifi. Telefon vysílá konfigurační nahrávku, kamera vydává zvukový signák, ale ke spojení nedojde. Můžete prosím poradit, v čem by to mohlo být ? Wifi mám nastavenou na 2,4 G internet. Děkuji za radu.

Dobrý den, maximální velikost SD karty je doopravdy 64 MB ?

12
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií