AD elektro AD elektro

Diskusia k FiiO K5 PRO

Zobraziť katalóg
FiiO K5 PRO - Slúchadlový zosilňovač

Diskusia k FiiO K5 PRO

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa FiiO K5 PRO, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu FiiO K5 PRO ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k FiiO K5 PRO vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý deň, utiahne to 250 Ohm slúchadlá? Konkrétne Beyerdynamic DT 990. Ďakujem za odpoveď.

Dobrý den, mam sluchátka Sennheiser HD 800, hodí se k nim tento DAC.

Dobrý deň, Chcel by som sa opýtať. Mám Beyerdynamic 770 PRO (80 Ohm) slúchadla. Je vhodný tento zosilňovač alebo mi stačí aj Fiio E10K-TC? Ak som správne pochopil E10K-TC podporuje slúchadla od 16 až po 150 ohm moje sú 80 ohm čiže môže byť. A ten K5 pro podporuje do koľko ohm slúchadla? Ešte jedna otázka na záver mam hifi a to tak že RCA 2x samec vo veži napojený a na druhom konci pre slúchadla alebo do pc. To znamená že môžem prepojiť zvuk z pc do reproduktorov od hifi. Mohol by som zapojiť tu koncovku jack priamo do zosilňovača? aby išiel zvuk priamo do repro?

Dobrý deň, ak použijem USB IN na prepojenie k počítaču a na prepojenie tohto zariadenia s reproduktormi použijem optický kábel do OPTICAL IN bude to fungovať?

Dobrý deň, môžem použiť tento DAC/AMP FiiO K5 PRO a EDIFIER S3000 PRO? Keďže sú reproduktory aktívne tak sa obávam či ďalší AMP nemôže poškodiť reproduktory. Ak to nastavím na tejto krabičke na minimum z troch možností výkonu tak to bude vpohode? Bude to možné prepojiť optickým káblom?

dokaze to potiahnut AKG K 712 PRO? alebo musim pokuknut este po niecom vykonnejsiom?

model m3pro -vystup Usb audio- dá sa použiť aj ako digitálny výstup pre pripojenie externého zosilňovača s Usb vstupom napr K5 Pro

P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií