AD elektro Motorola EDGE 50

Diskusia k FOSCAM X1 Baby Monitor a Security Wi-Fi Camera 1080P

Zobraziť katalóg
FOSCAM X1 Baby Monitor a Security Wi-Fi Camera 1080P - IP kamera

Diskusia k FOSCAM X1 Baby Monitor a Security Wi-Fi Camera 1080P

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa FOSCAM X1 Baby Monitor a Security Wi-Fi Camera 1080P, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu FOSCAM X1 Baby Monitor a Security Wi-Fi Camera 1080P ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k FOSCAM X1 Baby Monitor a Security Wi-Fi Camera 1080P vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, dá se video z této kamery sledovat také na monitoru od https://www.alza.cz/maxi/foscam-baby-monitor-bm1-d6327394.htm ? Děkuji

Dobry den, rada bych se zeptala jaký má kamera dosah k mobilnímu telefonu? Máme veliký barák a když budu například dole venku na zahradě jestli do dětského pokojicku dosáhne. Moje původní kamera bohužel nedosáhne. Děkuji

Dobrý den, mám problém ze spárováním kamery. Vše dělám podle návodu, ale stále nic. Kamera se spáruje s wifi a v načítání to hodí chybu. Nějaké rady ?

Dobrý den, rada bych využila jako chuvicku. Je kamera přenosná ? Ve smyslu, ze ji doma sbalim a vezmu například na chatu nebo k prarodicum. Nebo jestli je nakonfigurovana na tu jednu Wi-Fi a nelze ji poté přenášet( jako klasickou video chuvu )

Umí tato kamera periodický upload snímku na FTP server?

Dobrý den, je možné přes telefon real-time zkrze kameru pozorovat, co se v bytě děje, i když není telefon připojen k té samé wifi, k jaké je připojena kamera? Děkuji předem za odpověď.

Umí kamera posílat notifikace při zjištěném pohybu?

dobrý den, chtěl bych jako chůvičku. v Popisu je uvedeno, že detekuje zvuky. Jakým způsobem kamera o tomto informuje uživatele?

P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií