AD elektro AD elektro

Diskusia k Gardena Sileno city 250

Zobraziť katalóg
Gardena Sileno city 250 - Robotická kosačka

Diskusia k Gardena Sileno city 250

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Gardena Sileno city 250, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Gardena Sileno city 250 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Gardena Sileno city 250 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dle zákaznické podpory alzy nelze na toto zbozi uplatnit cash back. Udajne zadna cashbackova akce k tomuto zbozi neprobiha nebo uz skoncila. Proc je tedy alza.cz a.s. uvedena v partnerech akce na oficialnim webu? viz zde: Odkaz do neznáma BTW akce je prodlouzena do 31.7.2021 Alza o tom nevi?

Dobrý den, jaký je prosím rozdíl mezi sekačkou Gardena Sileno city 250 a Gardena Smart Sileno city 250. Jaký je rozdíl s pojezdem a bez pojezdu. Děkuji

Kolik je objem sběrného koše?

Dobry den, jaky je prosim rozdil mezi sekackou Gardena Sileno minimo a Sileno city? Dekuji

Ohranicujuci vodic treba osadit pod travovy koberec alebo staci na povrch travnika po polozeni koberca? Ako daleko od okraja travnatej plochy treba osadit vodic ak teren od travnika prudko klesa tak aby kosacka neprepadla resp. nezasekla sa

Je mozne nastavit/vytycit 2 samostatne plochy na kosenie ktore oddeluje chodnik z dlaźby?

P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií