AD elektro Motorola EDGE 50

Diskusia k Garmin Forerunner 245 Grey

Zobraziť katalóg
Garmin Forerunner 245 Grey - Smart hodinky

Diskusia k Garmin Forerunner 245 Grey

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Garmin Forerunner 245 Grey, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Garmin Forerunner 245 Grey ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Garmin Forerunner 245 Grey vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Mám takový pocit, že Alzák je fakt z jiné planety. Jedná se o slabší verzi hodinek, ale cena je jako jinde za verzi s Wifi a Music.

Jsou voděodolné

Potřeboval bych radu od těch co již hodinky mají. 1. jsou jen na běhání nebo mají i jiné aktivity. Jde mi o kolo, plavání v bazénu, lyže, běžky, kolečkové brusle (to by se dalo brát jako běh) 2. do Stravy asi není problém s importem 3. FR245 vs. FR55? Nebo něco uplně jiného? Víc než 5 tis. bych do toho dávat nechtěl. díky

Dobry den, jak nastavit prehled o pocasi v hodinkach ? Dekuji za odpoved.

Dobrá den, budou tyto hodinky na třetinku?

Dobrý deň, obrazovka hodiniek sa občas rozpadá (riadok s krokmi je pár sekúnd nečitateľný). Máte s tým skúsenosti? (hodinky sú úplne nové, všetky inštalácie sú teda aktualizované)

Dobrý den, na garmin.com udávají cyklistické funkce hodinek, ostatní český prodejce již už ne. Mají tedy danou funkci? Děkuji, Flídrová.

Zajímalo by mne jak jsou velikostně na pánskou ruku. Děkuji

Mají dotikový displej? Děkuji

Dobry den, maji notifikace zprav z iphonu? Dekuji

12
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií