P&G boost AD 1. týden květen

Diskusia k Hatchimals Surprise dvojčatá žirafky

Zobraziť katalóg
Hatchimals Surprise dvojčatá žirafky - Interaktívna hračka

Diskusia k Hatchimals Surprise dvojčatá žirafky

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Hatchimals Surprise dvojčatá žirafky, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Hatchimals Surprise dvojčatá žirafky ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Hatchimals Surprise dvojčatá žirafky vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, proč nemůžu na toto zboží použít kód z šekové knížky?

Dcera dostala dvojčata zirafky... ruzovou a modrou. Ruzova je dost aktivní, mluvi, hraje, hýbe se, hýbe i křidélky a meni i barvu oci. Ale Modrá má jen modre oci, občas ruzove a někdy zelené (jako nemoc), ale jinak nic moc nedela... ani křidélky nehýbe. Má to tak byt? Dle mého by meli obě dvojčata dělat totéž. Ale modrá po zapnuti nic moc nedela a po čase zapipa a vypne se. Vcera jsme vymenili baterky a dnes zase zapíral a a vyplatí se.

Zvířátka mají mluvit a vyprávět vtipy. Umí to i v češtině?

Dobry den, ak by som chcela tu verziu - dve ruzove zirafky, ako to mam zadat do objednavky? modru nechcem...dakujem

Sú tie zvieratka plnohodnotné (so všetkými funkciami ako v 1.gen keď bolo v každom vajíčku jedno)? ďakujem

P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií