AD homeoffice Aplikace

Hatchimals Surprise dvojčatá žirafky

Zobraziť katalóg
Hatchimals Surprise dvojčatá žirafky
3,6 6 hodnotení
Interaktívna hračka pre dievčatá, vhodné od 5 rokov, výška 14 cm
Kód:  HRApta0155 Produktové číslo:  778988666067

Hatchimals Surprise dvojčatá žirafky

Ktoré malé dieťa by nechcelo svojho vlastného maznáčika? S interaktívnou hračkou Hatchimals Surprise môže mať hneď dvoch miláčikov! Čarovné vajce od Hatchimals Surprise totiž obsahuje žirafie dvojčatá. Starajte sa o vajce s láskou a pomôžte žirafkám vyliahnuť sa. Vajce rozmaznávajte, hladkajte, hrajte sa s ním a budete počuť zvnútra zvuky, ktoré vám povedia, ako sa žirafky práve cítia. Hneď ako nastane čas na liahnutie žirafek, uvidíte na vajci dúhové oči. Po vyliahnutí dvojčiat sa o žirafky starajte a naučte ich nové veci. Žirafky sa dokážu hýbať, hovoriť, tancovať, spievať a dokonca aj rozprávať vtipy! S hračkou Hatchimals Surprise dvojčatá žirafky si deti užijú veľa zábavy a naučia sa starať o druhých. Hračka je odporúčaná pre deti od 5 rokov. 

Kľúčové vlastnosti interaktívnej hračky Hatchimals Surprise dvojčatá žirafky

  • Interaktívne žirafie dvojičky od Hatchimals Surprise
  • Súprava obsahuje vajce a dve žirafky
  • Žirafky sa vedia hýbať, hovoriť, spievať, tancovať
  • Hračka funguje s 2× AA batériami
  • Rozmery balenia sú 30 × 20 × 15 cm
  • Hračka Hatchimals Surprise je určená pre deti od 5 rokov

Každé dvojča má svoju jedinečnú osobnosť! 

Hoci sú vzhľadovo žirafie dvojčatá Hatchimals Surprise úplne rovnaké, každé má svoju vlastnú povahu. Jedna žirafka miluje pohyb a rada vám zahopká, zahrá hru alebo zatancuje, tá druhá zasa rada rozpráva, rozpráva vtipy, spieva a naučí sa opakovať slová, ktoré hovoríte. Naučte ju hovoriť napríklad „Mám ťa rád“. 

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
5 rokov Hotovo!
Výška hračky
14 cm Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
5 rokov Hotovo!

Výška hračky

Výška hračky
14 cm Hotovo!
Poznámka:
» Všetky Hatchimals

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, proč nemůžu na toto zboží použít kód z šekové knížky?

Dcera dostala dvojčata zirafky... ruzovou a modrou. Ruzova je dost aktivní, mluvi, hraje, hýbe se, hýbe i křidélky a meni i barvu oci. Ale Modrá má jen modre oci, občas ruzove a někdy zelené (jako nemoc), ale jinak nic moc nedela... ani křidélky nehýbe. Má to tak byt? Dle mého by meli obě dvojčata dělat totéž. Ale modrá po zapnuti nic moc nedela a po čase zapipa a vypne se. Vcera jsme vymenili baterky a dnes zase zapíral a a vyplatí se.

Zvířátka mají mluvit a vyprávět vtipy. Umí to i v češtině?

Dobry den, ak by som chcela tu verziu - dve ruzove zirafky, ako to mam zadat do objednavky? modru nechcem...dakujem

Sú tie zvieratka plnohodnotné (so všetkými funkciami ako v 1.gen keď bolo v každom vajíčku jedno)? ďakujem

Diskusia a poradňa k Hatchimals Surprise dvojčatá žirafky
Príslušenstvo pre Hatchimals Surprise dvojčatá žirafky Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hatchimals Surprise dvojčata žirafky. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hatchimals Surprise Giraffen Zwillinge. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hatchimals Surprise Giraffen Zwillinge. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hatchimals Surprise zsiráfikrek.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií