AD elektro Star Wars

Diskusia k HP Pavilion 550-120nc Natural Silver

HP Pavilion 550-120nc Natural Silver - Počítač

Diskusia k HP Pavilion 550-120nc Natural Silver

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa HP Pavilion 550-120nc Natural Silver, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu HP Pavilion 550-120nc Natural Silver ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k HP Pavilion 550-120nc Natural Silver vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Prosim upravítě zdroj teda pokud je tam zdroj 180w tak to je docela malo :) chtělo by tam napsat přesny zdroj a ne fake :)

Dobrý den . Doporučil byste mi někdo nějaký nejlevnější počítač či notebook, na kterém jdou komplet všechny hry ( např Gta 5 , Fifa 17 , CS Go atd... )

Dobrý den, je možné pořídit tuto sestavu se stejnými parametry, pouze s 250GB SSD místo 128GB? Děkuji

Dobrý deň, počítač mám asi 2 týždne, všetko je super až na zamrznutú ponuku štart, ktorá prestala fungovať asi na 3. deň. Po kliknutí na ponuku štart vypíše kritickú chybu, že ponuka štart nereaguje a že sa to pokúsia odstrániť pri ďalšom prihlásení. Nič sa však neopraví. Je to očividne problém windowsu a nie hardwaru. Poprosím o radu čo robiť. Má význam v takomto prípade počítač reklamovať? Nestratím záruku ak windows preinštalujem? Vďaka.

kolika jádrový je procesor u tohoto počítače?

Dobrý deň. Na ktorom z diskov: HDD alebo SSD je nainštalovaný Windows?ďakujem.

Dobrý den, mohli by jste mi, prosím, poradit jak zprovoznit DVD mechaniku? Vkládám do ní DVD, ale nijak nereaguje. Děkuju :)

Může 180 W zdroj tuhle sestavu utáhnout, nebo je potřeba k PC ještě připojit auto baterii? :)

Dá se změnit grafika???

P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií