AD homeoffice AD homeoffice

HP Pavilion 550-120nc Natural Silver

Zobraziť katalóg
HP Pavilion 550-120nc Natural Silver
5 6 hodnotení
Počítač - Intel Core i7 6700 Skylake, RAM 16 GB DDR3L, NVIDIA GeForce GTX 960 2 GB GDDR5, SSD 128 GB + HDD 1 TB 7200 otáčok, DVD, DVI, HDMI, DisplayPort, USB 3.0, čítačka pamäťových kariet, B & O play, USB klávesnica a myš, Windows 10 Home 64-bit (P4S52EA)
Kód:  HPCD0007l Produktové číslo:  P4S52EA#BCM Stránky výrobcu
HP Pavilion 550-120nc Natural Silver Predaj skončil

HP Pavilion 550-120nc Natural Silver

Nový HP Pavilion 550 už nie je len nudná sivá škatuľa, s novým hardvérom prichádza aj nový vzhľad. Strieborné čelo z hodnotných materiálov a čierna linka s ovládacími prvkami a konektormi k sebe dokonale pasujú. Elegantnému vzhľadu určite napomáhajú aj kompaktné rozmery. Aj napriek tomu tu zostane dostatok miesta na možnosť upgradu či pridania ďalších prídavných kariet. Počítač je po vybalení pripravený ihneď fungovať nielen vďaka pribalenej myši a klávesnici, ale aj vďaka predinštalovanému systému Windows 10.

Kľúčové vlastnosti

  • Dedikovaná grafická karta NVIDIA
  • Dvojica diskov pre každú situáciu
  • Výkonné audio od Bang & Olufsen
  • Microsoft Windows 10
  • Klávesnica a myš v balení
  • Originálny a moderný vzhľad

Najnovší hardvér

Mozgom celej zostavy je zbrusu nový štvorjadrový procesor Intel i7 z generácie Skylake. Nová generácia procesorov je vyrábaná najmodernejšími postupmi a výsledkom je nielen špičkový výkon, ale aj nízka spotreba. Na spotrebu bol kladený veľký dôraz, vďaka nízkemu odpadovému teplu je počítač tichý a ekonomický. Procesoru sekunduje rýchla operačná pamäť DDR3L a špičková grafická karta NVIDIA GeForce GTX 960 s 2 GB vlastnej video pamäte. Vďaka výkonnej a dedikovanej karte sa nemusíte obmedzovať len na prácu, ale počítač zvládne aj všetku multimediálnu zábavu, vrátane najnovších hier.

Perfektný po všetkých stránkach

Nemenej skvelý je aj ďalší hardvér. Vďaka dvojici diskov budete pripravení na akúkoľvek situáciu. O bleskurýchlu odozvu sa stará rýchly SSD disk s kapacitou 128 GB. Pre vaše dáta tu bude naopak nachystaný platňový disk, ktorý pojme až 1 TB vašich dát. O konektivitu sa stará nielen moderné rozhranie Display Port a HDMI, ale aj bleskurýchle USB v špecifikácii 3.0. Sklamaní nebudete ani zo zvukového výstupu, vaše uši budú rozmaznávané technológiou PLAY od známej firmy Bang & Olufsen.

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Prosim upravítě zdroj teda pokud je tam zdroj 180w tak to je docela malo :) chtělo by tam napsat přesny zdroj a ne fake :)

Dobrý den . Doporučil byste mi někdo nějaký nejlevnější počítač či notebook, na kterém jdou komplet všechny hry ( např Gta 5 , Fifa 17 , CS Go atd... )

Dobrý den, je možné pořídit tuto sestavu se stejnými parametry, pouze s 250GB SSD místo 128GB? Děkuji

Dobrý deň, počítač mám asi 2 týždne, všetko je super až na zamrznutú ponuku štart, ktorá prestala fungovať asi na 3. deň. Po kliknutí na ponuku štart vypíše kritickú chybu, že ponuka štart nereaguje a že sa to pokúsia odstrániť pri ďalšom prihlásení. Nič sa však neopraví. Je to očividne problém windowsu a nie hardwaru. Poprosím o radu čo robiť. Má význam v takomto prípade počítač reklamovať? Nestratím záruku ak windows preinštalujem? Vďaka.

kolika jádrový je procesor u tohoto počítače?

Dobrý deň. Na ktorom z diskov: HDD alebo SSD je nainštalovaný Windows?ďakujem.

Dobrý den, mohli by jste mi, prosím, poradit jak zprovoznit DVD mechaniku? Vkládám do ní DVD, ale nijak nereaguje. Děkuju :)

Může 180 W zdroj tuhle sestavu utáhnout, nebo je potřeba k PC ještě připojit auto baterii? :)

Dá se změnit grafika???

Diskusia a poradňa k HP Pavilion 550-120nc Natural Silver
Príslušenstvo pre HP Pavilion 550-120nc Natural Silver
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Pavilion 550-120nc Natural Silver.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií