P&G boost AD 1. týden květen

Diskusia k HyperX Cloud Gaming Headset strieborné, bulk

Zobraziť katalóg
HyperX Cloud Gaming Headset strieborné, bulk - Herné slúchadlá

Diskusia k HyperX Cloud Gaming Headset strieborné, bulk

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa HyperX Cloud Gaming Headset strieborné, bulk, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu HyperX Cloud Gaming Headset strieborné, bulk ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k HyperX Cloud Gaming Headset strieborné, bulk vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať či prídu aj z mikrofónom a či je ich zvuk dobrý na hudbu (cez mobil)

Dobrý deň Aký je rozdiel medzi cloud Gaming a cloud 2?

Dobrý deň kúpil som tieto slúchatká k NTB ale mikrofon mi skoro vôbec nefunguje, windows 10 mi ani nenaištaluje SW pre a nikde na internete som nenašiel kde by som to mohol nastaviť, v nastavenich zvukovej karty mam vsetko ok

idú tieto slúchadla pripojiť aj k notebooku alebo tam je dvojitý kábel teda zvlášť na mikrofón a zvlášť na zvuk ? Alebo sú aj vo verzii usb ?

mohl bych se zeptat jestli jsou tyto sluchátka i na ps4?

Dobrý deň chcel by som sa spýtať že keď mi nejde prave ucho na sluchadkach(zvuk) či sa daju tieto sluchadla dať reklamovať/opraviť keď som stratil od nich mikrofon.

Zdravím, prosím Vás aký je rozdiel medzi verziou bulk a obyčajnou? Ďakujem

Mohu se zeptat mají tato sluchátka funkci prostorového zvuku 7.1 a je k tomu i ten černý vak do ktrého se dávají sluchátka?

Dobry deň. Chcel by som sa spýtať aký je rozdiel medzi touto bulk verziou za 50€ a verziou HyperX Cloud Gaming Headset za 75 €. Ďakujem

P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií