AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

HyperX Cloud Gaming Headset strieborné, bulk

Zobraziť katalóg
HyperX Cloud Gaming Headset strieborné, bulk
5 6 hodnotení
Herné slúchadlá – s odnímateľným mikrofónom, dynamické, uzavreté, meniče 53mm, 15Hz až 25000Hz
Kód:  DS992c1 Produktové číslo:  HX-HSCL-SR
HyperX Cloud Gaming Headset strieborné, bulk Predaj skončil

HyperX Cloud Gaming Headset strieborné, bulk

Každý milovník hier vie, že nie je dôležité iba grafické spracovanie hry, ale aj dokonalý zvuk. Tieto herné slúchadlá HyperX Cloud Gaming Headset strieborné, bulk vynikajú komfortným nosením vďaka čalúnením náušníkom. Ich uzavretá konštrukcia je zárukou úplnej izolácie zvukov prostredia. Slúchadlá sú obohatené o mikrofón. Oproti podobným slúchadlám vynikajú úctyhodne dlhým káblom. Zásluhou frekvenčného rozsahu 50 Hz až 18 000 Hz budete presvedčení o tom, že všetko budete počuť v tej najlepšej kvalite.

  • Hmotnosť herných slúchadiel 322 g
  • Bezchybná čierna farba
  • Viac než dostatočná dĺžka kábla 3 m a viac

HyperX Cloud Gaming Headset strieborné, bulk zaujmú vychytaným mikrofónom

Hráči aj iní používatelia ocenia zabudovaný mikrofón. Mikrofón slúchadiel HyperX zaručí nerušenú virtuálnu komunikáciu s priateľmi pomocou aplikácií, ako je Skype. Jeho odnímateľné vyhotovenie nijako neprekáža pri počúvaní muziky.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Platforma
PC, PlayStation 4, Xbox ONE Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Platforma

Platforma
PC, PlayStation 4, Xbox ONE Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať či prídu aj z mikrofónom a či je ich zvuk dobrý na hudbu (cez mobil)

Dobrý deň Aký je rozdiel medzi cloud Gaming a cloud 2?

Dobrý deň kúpil som tieto slúchatká k NTB ale mikrofon mi skoro vôbec nefunguje, windows 10 mi ani nenaištaluje SW pre a nikde na internete som nenašiel kde by som to mohol nastaviť, v nastavenich zvukovej karty mam vsetko ok

idú tieto slúchadla pripojiť aj k notebooku alebo tam je dvojitý kábel teda zvlášť na mikrofón a zvlášť na zvuk ? Alebo sú aj vo verzii usb ?

mohl bych se zeptat jestli jsou tyto sluchátka i na ps4?

Dobrý deň chcel by som sa spýtať že keď mi nejde prave ucho na sluchadkach(zvuk) či sa daju tieto sluchadla dať reklamovať/opraviť keď som stratil od nich mikrofon.

Zdravím, prosím Vás aký je rozdiel medzi verziou bulk a obyčajnou? Ďakujem

Mohu se zeptat mají tato sluchátka funkci prostorového zvuku 7.1 a je k tomu i ten černý vak do ktrého se dávají sluchátka?

Dobry deň. Chcel by som sa spýtať aký je rozdiel medzi touto bulk verziou za 50€ a verziou HyperX Cloud Gaming Headset za 75 €. Ďakujem

Diskusia a poradňa k HyperX Cloud Gaming Headset strieborné, bulk
Príslušenstvo pre HyperX Cloud Gaming Headset strieborné, bulk Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HyperX Cloud Gaming Headset stříbrná, bulk. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HyperX Cloud Gaming Headset silber, bulk. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HyperX Cloud Gaming Headset silber, bulk. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HyperX Cloud Gaming Headset, ezüst - bulk.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií