AD elektro Motorola EDGE 50

Diskusia k iGET HOMEGUARD HGNVK683CAM Wire-Free Day/Night Full HD WiFi camera with Audio and LED light CZ, SK, EN

Zobraziť katalóg
iGET HOMEGUARD HGNVK683CAM Wire-Free Day/Night Full HD WiFi camera with Audio and LED light CZ, SK, EN - IP kamera

Diskusia k iGET HOMEGUARD HGNVK683CAM Wire-Free Day/Night Full HD WiFi camera with Audio and LED light CZ, SK, EN

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa iGET HOMEGUARD HGNVK683CAM Wire-Free Day/Night Full HD WiFi camera with Audio and LED light CZ, SK, EN, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu iGET HOMEGUARD HGNVK683CAM Wire-Free Day/Night Full HD WiFi camera with Audio and LED light CZ, SK, EN ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k iGET HOMEGUARD HGNVK683CAM Wire-Free Day/Night Full HD WiFi camera with Audio and LED light CZ, SK, EN vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Je možno přidat nějaký solární panel na dobíjení baterie, jaký by jste doporučil včetně zapojení kabelů atd.?

Je možné připojit tuto kameru k systému iget m5 4g (aplikace iget m5)?

podla mna a co som cital ani slot na kartu nema kamera tu ma jednotka s dysplejom ku ktorej sa kamera pripaja cez wifi...ale mozem sa mylit len na co by to bolo na akoze v kazdej kamere slot...zakladna jednotka ma i na pripojenie disk2,5 palcovy 2tb

Jedná sa prosím pri tejto kamere o samostatne funkčný celok, alebo iba o modul (doplňujúca kamera) pre systém iGET HOMEGUARD HGNVK89302/ HGNVK8930x? Z popisu to nie je jednoznačné a je v miernom rozpore s popisom výrobcu Odkaz do neznáma Vďaka.

P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií