MS hokej BOOST JBL

Diskusia k Immax NEO ELIPTICO 07056L Smart 50 cm biele sklo

Zobraziť katalóg
Immax NEO ELIPTICO 07056L Smart 50 cm biele sklo - Stropné svietidlo

Diskusia k Immax NEO ELIPTICO 07056L Smart 50 cm biele sklo

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Immax NEO ELIPTICO 07056L Smart 50 cm biele sklo, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Immax NEO ELIPTICO 07056L Smart 50 cm biele sklo ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Immax NEO ELIPTICO 07056L Smart 50 cm biele sklo vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobry den, chce sa opytat ci "smart" funkcie tohto svetla su priamo sucastou svetla (tj moznost osadit lubovolnou ziarovkou E27 pri zachovani jeho smart funkcii) alebo tuto funkciu zabezpecuju prave "smart" ziarovky a svetlo je uvadzane ako smart iba koli nim (pri osadeni obycajnou LED ziarovkou uz svetlo smart nebude). Tiez ci sa to vztahuje na celu seriu tychto stropnych svetiel, mimo tych ktore maju jasne indikovane ze su LED, tam asi zamena svetelneho zdroja nieje mozna.. V pripade ze "smart" funkcia je priamo nedelitelnou sucastou lampy, ako sa to sprava po osadeni "smart" ziarovkami? Uvidime teda na lokalnom hube v takom pripade 4 zariadenia? Tj luster samotny + 3 smart ziarovky?

Dobrý den. Chci se Vás zeptet, jestli zůstane toto světlo v posledním nastavení (jak nastavená barva tak i svítivost), jestliže světlo vypneme dotykovým ovladačem s možností dálkového ovládáni od firmy Livolo nebo Roon. Jde mi o to, aby jsme nemuseli po každém zapnutí světla přez vypinač štelovat barvu a svit. Díky za odpověď. Sedláček

P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií