AD elektro

Diskusia k Kodak FriendlyZoom FZ43 čierny

Zobraziť katalóg
Kodak FriendlyZoom FZ43 čierny - Digitálny fotoaparát

Diskusia k Kodak FriendlyZoom FZ43 čierny

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Kodak FriendlyZoom FZ43 čierny, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Kodak FriendlyZoom FZ43 čierny ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Kodak FriendlyZoom FZ43 čierny vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli k tomuto fotoaparátu je potřeba zakoupit paměťová karta zvlášť??

Dobrý deň, kúpila som si tento foťák aj s SD kartou ktorú mi tam odporučilo, ake keď ju vložím do foťáka tak mi tam píše, že nie je naformátovaná. V nastaveniach je možnosť formatovania ale cez to upozornenie ma to nepustí. Musím zájsť k technikovi alebo sa to dá nejak spraviť.

Prosím vás, bude ešte tento model dostupný? Mal by som záujem.

Prečo si nemôžem zadať stráženie dostupnosti? (hláška: "pri zadaní požiadavky došlo k chybe"). Pri iných produktoch mi to fungovalo!

Dobrý deň! V popise sa píše použitie AA batérií avšak v dodanom príslušenstve je podľa popisu nabíjací adaptér! Ako mám tomu rozumieť? Tak treba to nabíjať alebo stačia jednorazové tužkové AA batérie? Zaujíma ma možnosť použitia jednorazových alkalických batérií. Inak to pre mňa nemá cenu. Vopred ďakujem za spresnenie.

Prosím vás, aké puzdro odporúčate k tomuto fotoaparátu? (V príslušenstve nič také nie je)

Dodrý den, fotoaparát hlásí plnou paměť. Je v něm vložena paměťová karta 32GB. Když stáhnu vyfocené fotografie, celková velikost je 8MB. Můžete mi poradit, kde je problém? Při stažení se každá fotografie uloží 2x. Jednou ve formátu JPG a podruhé ve formátu THM. Děkuji

Dobrý den, je možné někde opatřit kabel pro výstup videa na konektoru A/V OUT? Nemohu ho najít, buďto nebyl dodaný nebo jsem ho ztratil, přičemž obojí považuju za stejně pravděpodobné. Mám sbírku kabelů micro A a dalších atypických konektorů, používaných fotoaparáty v minulosti, ale na micro B (běžné USB micro) nic nemám. Děkuji.

Aký počet obrázkov približne dokáže odfotiť tento Kodak friendlyzoom fz43 pri čerstvo nabitých 2 tužkových baterkách, než sa vybijú ? Počítal to už niekto ?

Ma moznost zobrazovania dátumu na fotkách?

P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií