AD elektro Star Wars

Diskusia k Microsoft 365 Family SK (BOX)

Zobraziť katalóg
Microsoft 365 Family SK (BOX) - Kancelársky softvér

Diskusia k Microsoft 365 Family SK (BOX)

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Microsoft 365 Family SK (BOX), na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Microsoft 365 Family SK (BOX) ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Microsoft 365 Family SK (BOX) vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý deň je možné inštalovať MS 365 aj na Pc , mini Pc, nb, kt majú starší OS ako Win 10?

Dobrý deň Keď chcem používať licenciu ja a ďalší členovia rodiny. Každý si musí zaregistrovať vlastný MS účet. Aby sme si navzájom nevideli dokumenty a každý mal svoj 1TB priestor. Každý účet sa aktivuje rovnakým LIC kľúčom. Myslím si správne?

dobry den. v popisku sa pise: zemepisné obmedzenie: iba v EÚ. ak si office nainstalujem v EU ale potom ho budem pouzivat aj mimo EU tak to znamena ze mimo EU prestane fungovat? Dakujem

Dobrý deň, chcem sa spýtať, vzťahuje sa ponuka aj na iné zariadenia ako mobilné telefóny a tablety alebo výlučne na PC a notebook? Ďakujem!

1. Pre istotu sa pýtam, či sa tu za PC považuje aj Notebook? 2. Ako je mi známe, SW Office 365 Family obsahuje aj čítanie textu - Obsahuje čítanie textu aj iná verzia z Office 365 alebo Office 2019? Ďakujem za odpoveď

P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií