AD elektro AD elektro

Diskusia k Microsoft 365 Personal (elektronická licencia) – Office k novému PC

Zobraziť katalóg
Microsoft 365 Personal (elektronická licencia) – Office k novému PC - Licencia

Diskusia k Microsoft 365 Personal (elektronická licencia) – Office k novému PC

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Microsoft 365 Personal (elektronická licencia) – Office k novému PC, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Microsoft 365 Personal (elektronická licencia) – Office k novému PC ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Microsoft 365 Personal (elektronická licencia) – Office k novému PC vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý deň. Kde, prosím, nájdem licenciu k zakúpenému Office 365? V časti Moja Alza - Moja knižnica žiadna licencia nie je. Ďakujem.

Dobry deň rada by som chcela vedieť ako si mám aktivovať svoju elektronickú licenciu ktorú som nedávno zakúpila a nedostala som k tomu aktivovací kód ani cez e-mail. Ďakujem za odpoveď

Dobrý den, dnes jsem si zakoupil ntb na splátky spolu s licencí Office 365, v sekci knihovna je licence zobrazena, ale nelze ji použít, neboť je zobrazena informace "k dispozici až po zaplacení", tedy? Díky předem za odpověď.

Dobrýdeň,kúpili sme s počítačom aj Microsoft office personal, mal byť aktivovaný pred kúpou pc, ale nie je, a neviem sa dopátrať k produkt key aby som ho mohol aktivovať - Viete mi s tým pomôcť ?

dobry den, aka je dalsi cena na nasledne predlzenie licencie Microsoft 365 Personal (elektronická licencia) ? Mozem pri nakupu Microsoft 365 Personal altivovat napr.aj po 2 mesiacoch nakupe PC,ku ktoremu bol zakupen Microsoft 365 Personal ? dakujem

co znamena licencia na nekomerčné použitie ?

P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií