AD elektro Motorola EDGE 50

Diskusia k Microsoft Office 2019 Home and Student SK (BOX)

Zobraziť katalóg
Microsoft Office 2019 Home and Student SK (BOX) - Kancelársky softvér

Diskusia k Microsoft Office 2019 Home and Student SK (BOX)

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Microsoft Office 2019 Home and Student SK (BOX), na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Microsoft Office 2019 Home and Student SK (BOX) ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Microsoft Office 2019 Home and Student SK (BOX) vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý deň, rád by som sa chcel informovať. Pri zakúpení tejto licencie, keďže je to na 1PC a trvalá licencia, ako je to pri kúpe nového zariadenia, prípadne ak sa zariadenie poškodí. Je možné znova nainštalovať ? Napríklad mám PC s daným office, PC sa pokazí alebo si kúpim nové PC a chcem si dať daný office znova do PC, s tým, že nebude vzájomne na dvoch PC. Je to možné urobiť alebo celú licenciu môžem hodiť do koša ?

dobry den, takze tato licencia mi vydrzi navzdy? a je toto krabicova alebo elektronicka verzia? a ked si kupim elektronicku verziu tak ci budem dostavat aj nove aktualizacie na word,powerpoint atd. ze ked budem mat 2019 verziu ale vyde napr. 2021 tak ci by som mohol nainstalovat tu 2021 alebo nie. dakujem, dufam ze pochopite co myslim

Dobrý deň, kde nájdem aktivačný kód pomocou ktorého môžem využiť inštaláciu zadarmo? Okrem kľúča som nič nenašla /a ten je moc dlhý/. Ďakujem.

je v ponuke aj EN verzia?

Dobrý deň, chcem sa opýtať, rozdiel medzi verziami Home and Student SK a Home and Business SK je iba v tom, že v business je naviac OneNote, Outlook?

P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií