AD květen univerzal P&G boost

Diskusia k Microsoft Office 2019 Home and Student SK (BOX)

Zobraziť katalóg
Microsoft Office 2019 Home and Student SK (BOX) - Kancelársky softvér

Diskusia k Microsoft Office 2019 Home and Student SK (BOX)

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Microsoft Office 2019 Home and Student SK (BOX), na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Microsoft Office 2019 Home and Student SK (BOX) ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Microsoft Office 2019 Home and Student SK (BOX) vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý deň! V popise sa uvádza: ..."Súčasťou je 60 dní bezplatnej podpory od spoločnosti Microsoft"... Preto by ma zaujímalo čo konkrétne sa rozumie pod pojmom "bezplatná podpora", resp. čo konkrétne obsahuje táto "bezplatná podpora" keďže ide o neobmedzenú licenciu?? Znamená to že po 60. dňoch si treba znovu platiť za ďalšiu podporu alebo ako sa tomu dá rozumieť? (pretože 130 € na 2 mesiace nie je práve najmenej) Vopred ďakujem za spresnenie.

Dobrý deň, ako sa inštaluje na AiO Pc? Je treba externá čítačka? Ďakujem

.

Dobrý deň, v poradni tohto produktu je otázka na jazykovú verziu. V názve produktu uvádzate: "Microsoft Office 2019 Home and Student SK", v popise: "Jazyková verzia: HU" V poradne je odpoveď , že je možnosť zvoliť vo výbere aj Jazykovú verziu: SK. Aktuálne nevidím žiadnu takúto možnosť. V parametroch na konci popisu je, uvedené, že ide o kompatibilnú jazykovú verziu SK. Ako je to naozaj? Tento produkt má jazykovú verziu HU alebo SK ? Potrebujem kúpiť jazykovú BOX verziu SK ako na to správne? Ďakujem

OK, v krabici nie je CD, len licencny kluc a SW treba stiahnut (trapne, nie kazdy potrebuje mat Internet). Je pre pouzitie tejto verzie potrebny ucet Microsoft, ako sa pise v diskusiach k elektronickym verziam licencii Office ?

Dobrý deň, rád by som sa spýtal ohľadom OneNote. Na oficiálnej stránke microsoftu sa píše, že licencia OneNote neobsahuje, vy však píšete že áno. Ako je to prosím? Ďakujem za odpoveď.

Dobrý, v názve produktu uvádzate: "Microsoft Office 2019 Home and Student SK", v popise: "Jazyková verzia: HU"

P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií