PET PET

Diskusia k Microsoft Office 365 Personal SK

Zobraziť katalóg
Microsoft Office 365 Personal SK - Kancelársky balík

Diskusia k Microsoft Office 365 Personal SK

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Microsoft Office 365 Personal SK, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Microsoft Office 365 Personal SK ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Microsoft Office 365 Personal SK vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Chcem sa spýtať ako to naozaj je s tým, že na koľko PC to môžem použiť , pretože na office stránke píšu nasledovné . Jedno riešenie pre všetky vaše zariadenia. Zahŕňa prémiové aplikácie balíka Office pre PC alebo Mac pre 1 používateľa. Mohol by som to nainštalovať na 5 PC kde budem prihlásený na ten jeden účet ?

Pekný deň prajem Teno office je len na jeden rok? Potom musim licenciu znova platit?(myslim po roku pouzivania) Alebo to mam natrvalo v plnej verzii? Ďakujem za odpoveď. S pozdravom Durny Marián

kupil som si office 365 personal ale neviem kde mam najst aktivacny kod

Dobrý deň, kúpil som si od Vás pc aj s Microsoft Office 365 Personal SK. Neviem však kde by som si software stiahol. Ďakujem za odpoveď.

Dobrý deň. Kúpil som si túto licenciu. Avšak som zistil, že študenti UK si ju môžu zdarma stiahnuť na stránke univerzity. Licenciu zakúpenú u Vás som preto ešte neinštaloval. Moja otázka je, či ju môžem nainštalovať napríklad o 2 roky, a bude plne fungovať? (nemá zmysel ju inštalovať teraz, keď ju mám zadarmo od UK) Ďakujem za odpoveď.

Dobrý deň zakúpil som si u Vás PC aj s Office 365 personal a office 365 pre jednotlivca. Doposiaľ som počítač nepoužíval, nakoľko som nemohol a teraz by som si chcel nainštalovať tieto produkty. Dali mi k tomu kódy, ktoré su 6 miestne, avšak pri aktivácii office vyžaduje 25 miestne kódy. Ako si s týmto poradiř ? Viktor Asztalos

Dobrý deň, zakúila som si vo vašom obchode PC s príslušenstvom a k tomu som dostala zadarmo Office 365 personal asi na jeden rok. Doteraz ho neviem nainštalovať, neviem, kde a ako? viete mi s tým pomocť?

Dobrý deň, chcem sa opýtať kde nájdem licenčné aktivačné kódy ku produktu Microsoft office 365 personal ktorý bol zakúpený spolu s počítačom, počítač už mám a netuším ktorý kód mám zadať na aktiváciu, nakoľko to chce 6-miestny kód a žiaden taký som nenašiel

P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií