Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET PET

Diskusia k Mio MiVue 788 CONNECT

Zobraziť katalóg
Mio MiVue 788 CONNECT - Kamera do auta

Diskusia k Mio MiVue 788 CONNECT

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Mio MiVue 788 CONNECT, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Mio MiVue 788 CONNECT ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Mio MiVue 788 CONNECT vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Zdravím, dá sa cez autokameru Mio 788 aj telefonovať?

Dobrý den, je tato kamera v češtině?

Dobrý den má kamera Mio MiVue 788 CONNECT pohybový senzor.

Dobrý den, proč se některé nahrávání vypne např. po 20 s když mám nastaveno nahrávání na max 5 minut? Nahrávání je různé. 20s, 30s, 3 min... Jde to nějak přenastavit? V nastavení mám jen možnost 1, 3 a 5 min., a mám nastaveno na max., tak nechápu proč se nehraje třeba je 20 s.

Dobrý den, chci se optat zda je možné ke kameře dokoupit jiný napájecí kabel?? ( místo konektoru do zapalovače na klasické USB) Děkuji.

Dobrý den. Když odcházím z auta a beru kameru s sebou: musím ji vycvaknout z držáku a odpojit kabel nebo je elektrické připojení už integrované v držáku ?

Dobrý den,rád bych se zeptal zda je možné kameru přidělat i na palubní desku? Dá se obraz obrátit nebo nahrává vzhůru nohama?

Dobrý den, chci se zeptat, zda je možné kameru nechávat v autě ve velmi chladném, či velmi teplém počasí. Není možnost, že by se kvůli velkému chladu poroufala? Děkuji

Dobrý deň, pred pár dňami som si zakúpil túto kameru. Moja otázka znie, či je možné nejak uzamknúť záznam podľa potreby. Uvediem príklad na starej kamere som mal nastavený uzol 3 minúty a po stlačení tlačidla mi celý záznam uzamklo proti vymazaniu. Tu som našiel len núdzové nahrávanie, ktoré trvá asi 20 sekúnd a začne 5 sekúnd pred stlačením núdzového nahrávania. Alebo je možné ten čas 5 sekúnd zvýšiť? Ďakujem.

jde drzak pripevnit na sklo nakladniho vozu nebo i autobusu tak aby slo bezproblemu nahravat? Myslim tim to kdyz je sklo kolme a ne sikme jako v klasickym aute.

12
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií