P&G boost P&G boost

Diskusia k MIO MiVue J60

Zobraziť katalóg
MIO MiVue J60 - Kamera do auta

Diskusia k MIO MiVue J60

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa MIO MiVue J60, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu MIO MiVue J60 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k MIO MiVue J60 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Přeji dobrý den, zapne se kamera automaticky při nastartování vozidla?

Dobrý den.Obraz z kamery se v mobilu seká,zastavuje a posléze se úplně kousne,kde je chyba?Děkuji

Dobrý den, je aplikace kompatibilní se všemi iOS nebo je zde nějaký zádrhel? Děkuji

Dobrý den. Lze v kameře MIO MiVue J60 vyměnit vnitřní baterii, příp. kde je servisní středisko?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda kamera nahrává i zvuky uvnitř vozu? Pokud ano tak, zda to lze deaktivovat? A druhý dotaz, tady v poradně se psalo, že kamera nahrává záznam ve smyčkách 1, 3 nebo 5 minut - rozumím tomu dobře, že tedy po těch 1-5 minutách (dle nastavení) se záznam začne přemazávat zase novou smyčkou? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, píšete, že kamera mluví česky hlasem Arnolda Sch ......, ale mluví na mne pouze anglicky a nastavení pro CZ jazyk nemohu najít. Děkuji Luboš

Dobrý deň. Je možné zakúpiť samostatne samolepiaci 3M držiak na čelné sklo?

Mám otázku - ak si prajem záznam uložiť manuálne stlačiť teda tlačidlo pre ulozenie a zamknutie záznamu - no problém vidím v tom - situácia na ceste - stláčam tlačidlo ale záznam začne ukladat az od stlačenia ja ale predsa nemôžem predpovedať kedy sa udalosť stane .. otázka : ako si spätne pozriem udalost ktorá sa stala 10-20 pred stlačením tlačidla ?

Dobrý den, má hlídaní auta před sebou?

Nenašel jsem co je obsahem balení u J60 a J85. Můžete mi to sdělit. Děkuji.

123
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií