AP+ nový vizuál Vyhraj lístky na EURO 2024

MIO MiVue J60

Zobraziť katalóg
MIO MiVue J60
4,4 6 hodnotení
Kamera do auta – rozlíšenie 1080p/30fps, sklenená optika f/1.8, uhol záberu 150°, WiFi, GPS, microSD (max. 128GB), upozornenie na radary, hlasové povely
Kód:  PP306yb Produktové číslo:  5415N6060007

MIO MiVue J60

Záznamová kamera do auta MIO MiVue J60 vám neruší výhľad

Kamera do auta MIO MiVue J60 je skonštruovaná tak, aby vás počas šoférovania nijako nerušila. Vďaka tomu môžete kameru MIO MiVue J60 jednoducho nainštalovať za spätné zrkadlo. Nebudete mať teda na prístrojovej doske žiadne zbytočné predmety, ktoré by vám znemožnili voľný výhľad von.


Snímanie videozáznamov v rozlíšení Full HD

Záznamová kamera do auta MIO MiVue J60 má sklenený objektív s úžasnou svetelnosťou f/1,8 a snímačom STARVIS CMOS na záznam v rozlíšení Full HD (1 080p) v zornom uhle širokom 150°.

MIO MiVue J60

Špičkové možnosti pripojenia vďaka integrovanej WiFi

Všetky videá môžete jednoducho zálohovať do svojho inteligentného telefónu alebo posielať cez aplikáciu MiVue Pro prostredníctvom integrovanej WiFi. Firmvér záznamovej kamery do auta MIO MiVue J60 možno ľahko aktualizovať a prenos dát z kamery zrýchliť pomocou aktualizácie WIFI OTA, vďaka čomu bude vaše zariadenie stále aktuálne.


Kamera MIO MiVue J60 vás dokáže upozorniť na radary

Záznamová kamera do auta MIO MiVue J60 disponuje predinštalovanou databázou radarov, takže budete vždy vedieť, ako rýchlo môžete ísť. Všetky dáta sú aktualizované počas doby životnosti tejto záznamovej kamery. Nechýba ani praktické hlasové upozorňovanie na rýchlosť, vďaka ktorému budete vždy vedieť, či a kedy musíte spomaliť.

MIO MiVue J60

Kamera do auta MIO MiVue J60 s pokročilými asistenčnými systémami pre vodiča

Záznamová kamera do auta MIO MiVue J60 má tiež zabudovaný pokročilý asistenčný systém pre vodiča ADAS varujúci pred čelným stretom (FCWS), systém varovania pred vybočením z jazdného pruhu (LDWS) a systém varovania pred mikrospánkom vodiča (FA).


Spoľahlivé nahrávanie polohy a rýchlosti vďaka senzoru GPS

Záznamová kamera do auta MIO MiVue J60 pracuje s aktuálnym zoznamom radarov a pomocou zabudovaného senzora GPS je schopná premietnuť prejdenú trasu v interaktívnych google mapách. GPS modul je na rozdiel od konkurenčných kamier do auta zabudovaný priamo v kamere. Nemusíte tak pripájať žiadne externé zariadenie.

MIO MiVue J60

Sledovanie pohybov pomocou G-Sensora

Záznamová kamera do auta MIO MiVue J60 je tiež vybavená G senzorom, ktorý veľmi rýchlo reaguje na náhlu zmenu smeru jazdy alebo iné nečakané preťaženie. Integrovaný snímač zaznamenáva jazdu v troch osiach a výrazné odchýlky okamžite ukladá. Tak možno zistiť smer a príčinu prípadného nárazu.


Praktický parkovací režim

Kamera do auta MIO MiVue J60 sa dokáže automaticky aktivovať a nahrať video na základe detekcie pohybu pred vozidlom. Ide teda o praktickú funkciu, vďaka ktorej zbierate dôkazy, aj keď nie ste vo vozidle.

MIO MiVue J60

Hlasové povely a upozornenia

Záznamová kamera do auta MIO MiVue J60 vás informuje hlasovými povelmi o situácii na ceste. Informácie dostávate v situácii, keď sa blížite k rýchlostnému radaru alebo keď prekročíte povolenú rýchlosť. Rovnako tak aj v prípade, že náhle vychádzate z jazdného pruhu alebo hrozí čelná kolízia.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Bezdrôtové rozhranie WiFi, Bezdrôtové rozhranie GPS Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
79 g Hotovo!
Šírka
10 cm Hotovo!
Výška
3,88 cm Hotovo!
Hĺbka
3,4 cm Hotovo!

Parametre videa

Maximálne rozlíšenie videa
Full HD (1920×1080) Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
240 mAh Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Přeji dobrý den, zapne se kamera automaticky při nastartování vozidla?

Dobrý den.Obraz z kamery se v mobilu seká,zastavuje a posléze se úplně kousne,kde je chyba?Děkuji

Dobrý den, je aplikace kompatibilní se všemi iOS nebo je zde nějaký zádrhel? Děkuji

Dobrý den. Lze v kameře MIO MiVue J60 vyměnit vnitřní baterii, příp. kde je servisní středisko?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda kamera nahrává i zvuky uvnitř vozu? Pokud ano tak, zda to lze deaktivovat? A druhý dotaz, tady v poradně se psalo, že kamera nahrává záznam ve smyčkách 1, 3 nebo 5 minut - rozumím tomu dobře, že tedy po těch 1-5 minutách (dle nastavení) se záznam začne přemazávat zase novou smyčkou? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, píšete, že kamera mluví česky hlasem Arnolda Sch ......, ale mluví na mne pouze anglicky a nastavení pro CZ jazyk nemohu najít. Děkuji Luboš

Dobrý deň. Je možné zakúpiť samostatne samolepiaci 3M držiak na čelné sklo?

Mám otázku - ak si prajem záznam uložiť manuálne stlačiť teda tlačidlo pre ulozenie a zamknutie záznamu - no problém vidím v tom - situácia na ceste - stláčam tlačidlo ale záznam začne ukladat az od stlačenia ja ale predsa nemôžem predpovedať kedy sa udalosť stane .. otázka : ako si spätne pozriem udalost ktorá sa stala 10-20 pred stlačením tlačidla ?

Dobrý den, má hlídaní auta před sebou?

Nenašel jsem co je obsahem balení u J60 a J85. Můžete mi to sdělit. Děkuji.

123
Diskusia a poradňa k MIO MiVue J60
Príslušenstvo pre MIO MiVue J60 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIO MiVue J60. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MIO MiVue J60. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MIO MiVue J60. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MIO MiVue J60.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií