AD elektro Star Wars

Diskusia k MSI GeForce GTX 1060 ARMOR 6GD5X OC

Zobraziť katalóg
MSI GeForce GTX 1060 ARMOR 6GD5X OC - Grafická karta

Diskusia k MSI GeForce GTX 1060 ARMOR 6GD5X OC

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa MSI GeForce GTX 1060 ARMOR 6GD5X OC, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu MSI GeForce GTX 1060 ARMOR 6GD5X OC ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k MSI GeForce GTX 1060 ARMOR 6GD5X OC vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Ahojte vie mi niekto poradit... je to kompatibilne so zakladkou Asus rog strix z370-f? Nieje problem asus -msi?

Dobrý den, u přídavného chlazení je psáno "1× 6-pin + 1× 8-pin" znamená to, že si člověk může vybrat, jestli zapojí 6-pin, nebo 8-pin, a nebo je třeba zapojit oba?

Dobrý deň, je táto grafická karta dobrá s procesorom Intel pentium g4560? Nebude brzdená procesorom pri hraní hier? dopredu ďakujem

Dobrý deň aký zdroj by ste mi doporučili k tejto grafickej karte a k základnej doske ASUS ROG STRIX B360-G GAMING

dobry den potreboval by som vediet ci je tato karta kompatibilna s zakladnou doskou Asus H97m PLUS

Aký má táto grafická karta chladič? pretože v popise máte písaný jednoslotový a na obrázku dvojslotový.

Moja zostava je nasledovna i5 2300 maticna dh61cr zdroj mam https://www.alza.sk/fortron-fsp500-60ghn-d456910.htm Bude graficka karta spravne fungovat?Alebo je to zbytocna velka investicia kedze je to stara zostava?

Zakúpil som si túto kartu. MSI GeForce GTX 1060 ARMOR 6GD5X OC. Má však jednu chybičku krásy, a to že zakaždým, keď karta dosiahne teplotnú hranicu na spustenie ventilátorov, tieto ventilátory sa nezačnú točiť od najnižších otáčok po najvyššie na základe teploty. Ventilátory sa spustia zakaždým na max. otáčky a potom postupne otáčky klesajú. Toto sa deje každé 2 minúty. Akonáhle sa karta schladí, ventilátory sa vypnú a následne po zohriati karty pri zapnutí znova na max. Kartu som vyberal kôli tichým ventilátorom, ale každé 2 minúty počúvať zvuk max. ventilátorov hmm.... Rozmýšlam nad jej výmenou, a moja otázka znie, má takúto vlastnosť aj druhá verzia obdobnej karty MSI GTX 1060 ARMOR 6G OCV1? PS: Otáčky sa mi podarilo regulovať bez max. štartu cez afterburner, ale nemám v záujme používať ďaľší softvér na to čo ma zvládať bios karty.

P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií