AD elektro Star Wars

Diskusia k MSI Radeon RX 580 GAMING X 4G

Zobraziť katalóg
MSI Radeon RX 580 GAMING X 4G - Grafická karta

Diskusia k MSI Radeon RX 580 GAMING X 4G

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa MSI Radeon RX 580 GAMING X 4G, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu MSI Radeon RX 580 GAMING X 4G ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k MSI Radeon RX 580 GAMING X 4G vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý deň, po štvrť roku stále nič?? prosím vás už máte nejaký konkrétnejší termín?? ďakujem

Dobrý deň, chcel by som si poskladať u Váš PC aj s touto grafickou kartou (MSI Radeon RX 580 GAMING X 4G, 4GB GDDR5). Vidím, že ju nemáte. Kedy bude cca. naskladnená ? Ak neviete tak by sa to dalo spraviť tak, že by ste mi poskladali pc bez tej grafickej a ja by som si už doma grafickú nahodil do pc ? Ďakujem za odpoveď.

Dobrý deň, chcem sa spýtať cca. kedy by bola naskladnená aby som si ju mohol objednať.. Ak stále nebudete vedieť tak sa chcem spýtať, či by ste mi zložili pc aj bez nej, že by som si ju tam potom sám namontoval. Ďakujem.

Dobrý den, kdy bude tato karta naskladněna? Děkuji

nemá být náhodou RX 580 levnější o $10 než RX 480 ? Odkaz do neznáma

Dobrý den, můžu se zeptat zda-li budete dávat hru DOOM i ke grafikám RX 500 series?

P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií