AD elektro AD elektro

Diskusia k NEDIS IP kamera WIFICI05WT

Zobraziť katalóg
NEDIS IP kamera WIFICI05WT - IP kamera

Diskusia k NEDIS IP kamera WIFICI05WT

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa NEDIS IP kamera WIFICI05WT, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu NEDIS IP kamera WIFICI05WT ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k NEDIS IP kamera WIFICI05WT vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobry den, chcel by som sa opytat ci je mozne sledovat video zaznam po pripojeni sa priamo na lokalnu ip adresu wifi siete cez nejake web rozhranie alebo je mozne sledovanie online videa jedine z aplikacie, ktora je ku kamere? V pripade, ze nie je mozne sledovanie online zaznamu priamo z lan ip, prosim napiste mi ktora z podobnych predavanych ip kamier ma takuto moznost. Dakujem

Dobrý dem, u produktu píšete, že je součástí Power Adaptér? Jak na stránkách uvádíte možnost z napájení Adaptéru tak ale na krabičce daného produktu, že je součástí balení. Bohužel už u druhé kamery nebyl součástí? Můžete to tedy prověřit.

Jaký je rozdíl mezi tímto a o cca 100 Kč dražším modelem WIFICI05CWT?

P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií