AD elektro Star Wars

Diskusia k Norton Security Deluxe, 1 používateľ na 5 zariadení na 18 mesiacov (elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
Norton Security Deluxe, 1 používateľ na 5 zariadení na 18 mesiacov (elektronická licencia) - Internet Security

Diskusia k Norton Security Deluxe, 1 používateľ na 5 zariadení na 18 mesiacov (elektronická licencia)

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Norton Security Deluxe, 1 používateľ na 5 zariadení na 18 mesiacov (elektronická licencia), na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Norton Security Deluxe, 1 používateľ na 5 zariadení na 18 mesiacov (elektronická licencia) ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Norton Security Deluxe, 1 používateľ na 5 zariadení na 18 mesiacov (elektronická licencia) vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Ako sa da zmenit angličtina na češtinu,nigde som to tam nenašiel.

je součástí 50GB cloud storage s automatic back upem?

Dobrý den, umožňují licenční pravidla výrobce zakoupit licenci vícekrát a aktivovat tak, aby se délka předplatného sečetla (např. odložením aktivace jedné z licencí)? Tj. například zakoupit dvě licence na celkem 36 měsíců? A jak dlouho od nákupu je třeba licenci aktivovat? Předem děkuji za informaci.

Dobrý den, zeptám se jestli je nějaký rozdíl mezi to to verzí a verzí :Norton 360 Deluxe 50GB CZ, 1 uživatel, 5 zařízení, 12 měsíců, krom toho že verze 360 Deluxe, má licenci na 12 měsíců a 50 GB uložiště na Cloudu?. Děkuji

Dobrý deň, prednedávnom som zakúpil elektronickú licenciu antivírusového software Norton pre viacero zariadení. Chcel by som Vás požiadať o radu akým sposobom ju teraz možem nainštalovať. Vopred ďakujem za pomoc.

Dobrý deň. Ak si kúpim tento produkt určený pre 5 zariadení, môžem si ho aktivovať napr. na 2 PC a 3 mobily? Alebo je to určené na 5 rovnakých zariadení, t.j., napr. na 5 PC? Vopred ďakujem za odpoveď.

P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií